Jóbarátok kedvelők, nektek ki volt a kedvenc karakteretek?
Figyelt kérdés
Ha van kedvetek akkor kommentben megírhatnátok, hogy mellékszereplők közül kit bírtatok a legjobban.
Kezdem: Phoebe volt a főszereplők közül, mellékszereplők közül Monica és Ross apja, Jack Geller :D
2021. febr. 5. 22:12
A kérdező szavazást indított:
Chandler
Joey
Monica
Phoebe
Rachel
Ross
39 szavazat
2/8 anonim válasza:
Abszolút Joey, legszórakoztatóbb karakter szerintem ❤️
3/8 anonim válasza:
Mellékszereplők közül én nagyon bírtam Jennis-t (nem néztem utána hogy írják, bocsánat) Chandler volt barátnőjét.
4/8 anonim válasza:
Joey, Chandler és Ross volt a kedvencem a főszereplők közül, rajtuk nevettem a legtöbbet, főleg Joey-n. :D A mellékszereplők közül nem volt kedvencem, egyik se volt rám olyan nagy hatással, de Günteren is sokat nevettem, ilyen szempontból őt is szerettem. :D
5/8 anonim válasza:
Chandler, nálam ő volt a kedvenc. Szerintem a legjobb humora neki volt, Joey-val fergeteges páros voltak. Nem idevágó téma, de odáig voltam Jennifer Anistonért. Szerintem a világ egyik legszebb színésznője volt akkoriban(ok, lehet kissé elfogult vagyok)
6/8 anonim válasza:
Nem nagyon tudok választani, de ralán Ross. A mellékszereplők közül pedig Ross apja.
7/8 anonim válasza:
Rachel, és Joey. Szerintem szuper páros lettek volna együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!