Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az bosszúállók meg tudnák...

Az bosszúállók meg tudnák védeni a földet az első galaktikus birodalom inváziójától?

Figyelt kérdés

A bosszúállók már sikeresen elhárítottak egy-két inváziót,de a galaktikus birodalom inváziójával is meg tudnának bírkózni?

A galaktikus birodalom halálcsillag nélkül,de 40 ezer különböző típusú csillagromboló köztük 14 darab executor osztályú szuper csillagrombolóval illetve a teljes szárazföldi haderejével érkezne.

Az invázióban részt venne Dart Vader,Darth Sidious illetve Tarkin nagymoff is.

A föld védelmét a teljes bosszúállók csapat illetve a SHIELD és a föld teljes hadserege képviselné.

Ki nyerne?

2021. febr. 22. 16:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Azért azt vágod , hogy ezek sima, hétköznapi űrkatonák, egyszerű egy lövetű lézerpityuval? Az jutott eszembe, hogy egy Jedi erejének mekkora a hatósugara? Úgy értem 20m- kívül már nem tud lefojtani?

Sajnos keveset tudok a Star Wars univerzumról, de igyekszem ezt pótolni. Jól tudom hogy a Sith-ek sokkal keményebbek, csak mindig szarul jön ki a lépés nekik?

Nem tudom, még most sem vagyok meggyőzve a Nagyúr elsöprő győzelmet illetően.

Na és Wade Wilson? Most hogy csatlakozott a Marvel univerzumhoz, a bosszúállóknak is tuti besegítene. Látom is ahogy cikizi Darth Vader sisakját hogy" nahát! a farsangi bulira csak egy kondért találtál meg a nagyi köpenyét? Maximális erőbedobás!

2021. febr. 23. 18:25
 12/28 anonim ***** válasza:
65%
Még Halálcsillag se kéne, elég lenne pár Csillagrombolót orbitális bombázásra állítani. A Végjátékban ott volt az összes Bosszúálló, köztük pl. Thor vagy Marvel kapitány, ott egy űrhajója volt Thanosnak és ugyan nagy létszámú, de sima szörnyekből álló serege, már az is nagyon nehézkes volt. Most ha lejönne Sidious meg Vader egy csapat elit rohamosztagossal, velük mit kezdenének, miközben a csillagrombolók meg a TIE vadászok bombáznak, lőnek mindent föntről? Semmi esélyük nem lenne. Szerintem Sidious se kéne oda személyesen, Vader meg a flotta elintézné az egész Földet Vasemberestől, Marvel kapitányostól, Thorostól 5 perc alatt.
2021. febr. 25. 14:36
 13/28 anonim ***** válasza:
46%

Azoktól a rohamosztagosoktól nem vagyok elájulva. Minden egyes SW filmben csak puffogtatnak a lézerpityuval, és baromira rossz a találati arányuk. Hacsak nem egy homokdűnét, vagy egy korhadt fát kell eltalálni véletlenül, nem igen találnak célba.

Ami az "elintézést" illeti, egy kölyök Jedi, egy akaratos hercegnő, egy galaktikus tolvaj, és egy szőrös Wuki, elég volt ahhoz, hogy néhány száz ellenállóval megsemmisítsék a birodalmat :D És még a végtelen kövekről nem is beszéltem :D

2021. febr. 25. 14:45
 14/28 anonim ***** válasza:
65%

Ja csak mire a végetlen köveket használni tudnák hoppá vót bosszúálló nincs bosszúálló

Igen is tudnak célozni csaka sisak kialakítása rossz.

2021. febr. 25. 14:54
 15/28 anonim ***** válasza:
Egy biztos, hogy a sisak kialakítása tényleg rossz https://www.youtube.com/watch?v=-FPxz1bIRoY :D :D
2021. febr. 25. 14:56
 16/28 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ne haragudj 13-mas de ugye azt tudod hogy nem használhatják a végtelen köveket úgy mint ahogy a birodalom se a Halálcsillagot
2021. febr. 25. 14:56
 17/28 A kérdező kommentje:
Semmi szuperfegyver,csak hadseregek.
2021. febr. 25. 15:03
 18/28 anonim ***** válasza:
Oké, nincsenek végtelen kövek. De vajon egy Luke Skywalker magára hagyná-e a föld lakosságát, s nem lenne-e olyan csavar, hogy át áll a bosszúállók oldalára? Csak az egyensúly miatt kérdem? :D #16-os- irigylésre méltó a SW univerzumbeli jártasságod, ilyenkor kicsit restellem hogy nem vagyok képbe.
2021. febr. 25. 15:04
 19/28 anonim ***** válasza:

A Végtelen kövek ki mondta hogy a Bosszúállóknál vannak? Azok alapból nem képezik az "arzenáljuk részét", az kifejezetten Thanos ellen volt csak a történet része (mert akkor ennyi erővel Sidious is összeszedheti őket, úgy mellesleg).

Az alap rohamosztagosok tudom hogy bénák, de nem csak olyanok vannak, léteznek elit halálosztagosok, akik pl. a megfelelő fegyverekkel a "tucat" bosszúállók ellen hatékonyak lehetnek. A legjobbak ellen meg ott van Vader. Amrika kapitánynak király a pajzsa, amíg az erővel ki nem szedik a kezéből, Thornak menő a Mjölir, amíg ki nem szedik a kezéből az erővel, Vasember menő amíg össze nem roppan a páncélja a túlnyomástól mert Vader ráfeszül, Marvel kapitány nagyon kemény amíg az erővel el nem törik a szexi kis nyakát... Szóval értitek. Meg ugye a halálcsillag lett kizárva, de a csillagorombók nem. Vajon a földről mit kezdenek a Bosszúállók azzal ha 6 csillagromból beállnak orbitális pályára bombázni, vagy egy raj TIE vadászt kiküldenek? A vibránium véd egy csillagromboló ionágyúja ellen?

Ha nincsenek Végtelen kövek (márpedig nincsenek, mert nem lenne idejük és tudásuk összeszedni őket egy olyan sztorivonal szerint), akkor nem tartanának ki sokáig egy all-out attack ellen.

2021. febr. 25. 15:08
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#18 A te logikád mentén ha Luke is ott van és átáll a Bosszúállók mellé, akkor ott kell legyen Thanos, Dormammu, Hela stb. akik meg átállnak a Birodalom mellé, még egyenlőtlenebb lenne a küzdelem a Birodalom javára. XD
2021. febr. 25. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!