Velem ez egyetlen egyszer fordult elő, amikor kiskoromban (olyan 5 éves lehettem) megnéztem a Jancsi és Juliskát. Utána éjjel amennyire emlékszem és inkább ahogy a szüleim elmesélték, nagyon durván ordítottam álmomban és egész éjszaka remegtem, nem is tudtam visszaaludni. Ebben csak az a vicces, hogy ez egy mesefilm, és más normál horrorfilmeket is simán néztem apámmal esténként ilyen idősen, azok pedig soha semmilyen hatással nem voltak rám a megnézésük után.
2021. febr. 19. 22:35
2/7 anonim válasza:
Én horror filmet sose néztem viszont követtem firának a videóit. Ő egy ilyen para jelenségekkel foglalkozó youtube csatorna volt sajnos már tiltották a csatornáját firaizmus néven volt fönt. Egyik este láttam, egy nagyon ilyesztő videóját. Ezzel kapcsolatba álmodtam és hajnali 3-kor felkeltem
2021. febr. 19. 22:46
3/7 anonim válasza:
Én 35 vagyok, de a mai napig nem tudok megnézni egy véres-beles horrort anélkül, hogy napokig ne legyenek rémálmaim. Az kísértetes-ijesztgetőssel semmi bajom, max félek tőle a sötétben meg a hirtelen zajoktól, mint mondjuk, amikor a macska leugrik a székről a földre.
Viszont van olyan ismerősöm, aki kb. 3-4 éves korában megnézett valami ijesztő filmet - X akták talán -, és ő is ilyen éjjel sikoltozós meg bepisilős lett tőle. És nem mert egyedül bemenni a sötét szobába utána meg effélék.
2021. febr. 19. 22:52
4/7 anonim válasza:
Nálam egyszer sem fordult elő az, hogy még az nap éjjel álmodtam a filmről. Maximum annyi történt, hogy később egy-egy dolog előfrodult az álmaimban is, amit valamilyen filmben láttam. Egyre emlékszek, elég fiatalon láttam az Alien: bolgyó neve halált és volt, hogy xenomorphokkal álmodtam, de igazság szerint nem voltak ijesztőek azok az álmok, pedig a film alatt féltem eléggé. Inkább ilyen sci-fi szerű menekülés volt, amire mikor felébredtem inkább érdekes álom volt, mintogy rémálom.
2021. febr. 20. 22:31
5/7 anonim válasza:
Én csalétket néztem nagyon fiatalon
(Rosszul vagyok a vértől)
És ez egy cápás film,de nagyon tetszett nem lett rémálmom
Az öngyilkos osztag nem horror de joker pofájától lett de ő sem ijesztőként csak annyi hogy benne volt az álmomban
Az Annabellet nem láttam csak magát a babát viszont rengeteg rémálmom lett tőle
Na ő az aki nekem szép ki éjjeleket okozott
De azért csak nézem ám ezeket mert érdekelnek a para sztorik
2021. febr. 22. 08:31
6/7 anonim válasza:
Rengeteg, de tényleg rengeteg horrort láttam, viszont egyiktől sem lett soha rémálmom.
2021. febr. 22. 14:38
7/7 Nikolett6 válasza:
Eddig nekem sem volt rémálmom horror film után. Viszont most hétvégén elkezdtem egy Netflix sorozatot ( krimi ) Halott vagy a címe! És sajnos többször is fel ébredtem hajnalban rém álomra, szerintem itt be is fejeztem. Elég volt a 2. évad feléig nézni…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!