Melyik ez az időutazós film?
Figyelt kérdés
Van benne egy csoport felnőtt, azt hiszem egyetemi tanárok vagy kutatók. Kiderül, hogy az egyikük több ezer éves, és erről a többiek nem is tudtak, hanem valamelyikük nappalijába meséli el a pasi az egész életét, hogy minden kort megélt. Az elején nehezen hisznek neki, de végül elhiszik amit mond. És a film nagyrésze (ha nem az egész) egy nappaliban játszódik, és visszatekintünk a pasi szemével a múltba.2021. febr. 16. 18:42
1/7 A kérdező kommentje:
90-es évekbeli film.
2021. febr. 16. 18:42
2/7 anonim válasza:
Se nem időutazós, se nem 90-es évekbeli, de Az őslakó lesz ez.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez az. Köszi, akkor rosszul emlékeztem.
2021. febr. 16. 18:49
5/7 A kérdező kommentje:
Jól van na, felfogtam. Ekkora bűn, hogy rosszul emlékeztem? Az időutazóst úgy értettem, hogy visszatekint a múltba, meg az elmúlt korokba.
2021. febr. 16. 21:14
6/7 anonim válasza:
Nem tekint, csak beszél róluk.
Nem bűn.. jó hogy ilyen filmeket nézel újra, és nem ilyen szuperhősös szarokat.
7/7 A kérdező kommentje:
Jó, mint mondtam már rég láttam, meg azóta sok más filmet láttam így érthető, hogy rosszul emlékeztem. A lényeg, hogy megvan. :)
2021. febr. 16. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!