Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Annyira emlekszem a filmbol,hogy egy foldalatti asatason jatszodik ahol valami gonosz entitas van jelen,es rossz dolgok tortennek.aztan a vegen kiderul,hogy valami kove dermedt lenyekbe zartak a gonoszt,es az kiszabadult. Ennyit tudok rola osszesen.remelem ertheto volt nagyjabol. Koszonom!

2021. febr. 15. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Doom (2005)?

[link]

Kőbe zárt halál (Within The Rock, 1996)?

https://www.youtube.com/watch?v=0Lo8-rXZxVM

Van benne szorny vagy csak emberek gyilkolják egymást?

2021. nov. 12. 08:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Na leírom megegyszer amit keres a kérdező. A sivatagban jatszodik a film. Egy csapat katona megy egy kutató bázisra amivel megszunt a kapcsolat.kicsit kaptár feeling. Az ott lévő tudósokbol atvandorol egy idegen entitás a katonákba és elkezdik gyilkolni egymást amik egy fagyasztott környezetből jönnek vagy kriokamrabol. Egyébként b kategóriás film és c kategóriák színészek játszanak benne.
2021. nov. 12. 15:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem az, de a 12-esnek igaza van, azt a filmet keresem😁
2021. nov. 12. 16:52
 14/17 anonim ***** válasza:
En is lattam azt a filmet azért tudtam leírni ilyen pontosan az tudom hogy 2 dögös csak van benne és leszbiznek egyet miközben az egyiknek szét van nyilva a háta.igx változik át a másik. 1 2 színészt ismerek belőle. De a nevüket nem tudom sajna. Akkor mar reg meglenni
2021. nov. 12. 17:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ördög kriptája (The Devil's Tomb, 2009).

[link]

2021. nov. 12. 18:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez az bazki .csak nem emlékeztem cuba jr.re se ron perlmanra. Király vagy .a többi stimmelt amit irtam
2021. nov. 12. 18:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen ez az!! Koszonom!! :)
2021. nov. 12. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!