Mik a jelentőségei azoknak a kódoknak, amiket Nairobi az üvegfalra ír, és mit vizsgál a bankjegyeken nagyítóval A nagy pénzrablásban?
Figyelt kérdés
Gondoltam, ezek valami valami azonosítók, de elvileg azonosító nélküli pénzt nyomtatnak, ha jól emlékszem. És mit dolgozik velü? Mert van hogy ír valamit, aztán törli.
Amikor nagyítóval vizsgálja a bankókat, az csak szimpla szúrópróba szerű minőség ellenőrzés?
2021. febr. 14. 13:52
1/4 anonim válasza:
Nem a mennyiséget írja,hogy hol tartanak?
2/4 A kérdező kommentje:
Én szerintem láttam betűket is.
2021. febr. 14. 14:14
3/4 anonim válasza:
Simán lehet,hogy feljegyzi a sorozat jelző betűket, sorszámot is.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a bankjegyek sorszámát írja fel, és közben (miután x db-ot legyártottak) variálja, hogy ne legyen feltűnő a későbbiekben. Ugyanezért van, hogy 50 eurosat gyártanak nem 200-ast. Hogy ne legyen feltűnő, kinyomozható.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!