Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz bármi bajom, ha megnézem...

Lesz bármi bajom, ha megnézem a Szerb filmet?

Figyelt kérdés

Megfogadtam, hogy soha nem nézem meg, de egyre nagyobb a kísértés, hogy megnézzem, mindenhol hallok róla, hogy milyen durva. A mártírokat láttam már, az nem volt durva, sőt én majdnem elaludtam rajta, de gondolom annál a Szerb film sokkal durvább.

Lesz bármi maradandó bajom, ha megnézem? Ki tudom majd verni a fejemből vagy soha nem szabadulok a gondolatától?

2021. febr. 13. 14:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10

Azért nem biztos,hogy elfelejti.Vannak olyan filmek amiket hónapokkal vagy akár évekkel ezelőtt láttam és még mindig a szemem előtt vannak bizonyos jelenetek.Szerintem minél jellegzetesebb vagy sokkolóbb egy film annál nehezebben felejti el az ember.

2021. febr. 14. 04:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon fel van fújva, a Fűrész durvább nála. Semmi bajod nem lesz.

Engem anno a Mártírok érintett meg (14 évesen). A szerb film, megannyi gyilkolászós film után már semmiség.

2022. júl. 6. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!