Körülbelül hány darab MARVEL filmet kell látni ahhoz, hogy a Bosszúállók - Végjáték című filmet legalább nagyjából értsem, átlássam, amikor először megnézem?
Nekem anno azt mondták élvezhető a nélkül is. Nem hittem nekik. :D
Most ősziszunetben végignéztem sorrendben őket, és elképzelhetetlennek tartom ezek nélkül meg érts bizonyos dolgokat. Az összes fontos, ha érteni szeretnéd. De egyébként anélkül is szórakoztató, ahogy eddig a többiektől hallottam.
Én csak a galaxis őrzőit láttam előtte, de számomra így is tökéletesen világos volt a történet, amit a következő sorokban elspoilerezek. Volt a főellenség csávó, akivel nem bírt el senki a Szuperhősök közt előző epizódjában és aminek a végén ő elosztotta a világot kettővel, aztán a mostaniban befordult a sarkon cégnév kapitány taxija, így az előbb említett arc le lett gyalázva két perc alatt. De ez nem elég, mert a halál végletességét nem tudja felfogni a 8 éves célközönség, ezért a világot vissza kellett szorozni kettővel, amihez kellett tolni egy nosztalgia trip-et. Mint minden jó és konzisztens történetben, itt is az időutazást használják ehhez. Az időnyerő segítségével visszafordítják a gonosz gonoszkodását, majd a gonosz elpusztul és a jók élnek tovább a százholdas pagonyban, the end, fizesd ki a jegyárat mégegyszer, hogy megdöntsük az avatar rekordját köszipuszi
Aki esetleg nem látta a filmet és a spoiler tag ellenére végigolvasta a fenti sorokat: szívesen, megspóroltam neked valami 3 órát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!