A Dexternek lesz folytatása? Lent leírom a többit.
Figyelt kérdés
Nem láttam még belőle semmit és direkt nem is tudok róla semmit, mert valamikor meg szeretném majd nézni, de imdb-n megnézve azt látom, hogy lesz új évada. Nem szeretnék nekikezdeni úgy, hogy nincs befejezve, ezért lenne az a kérdésem, hogy ez egyeneságú folytatása lesz? Vagy esetleg másra fókuszál majd, nem az eredeti karakterekre és sztorikra? De tényleg spoiler nélkül kérlek.2021. febr. 12. 20:11
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Szia. Az első nyolc évad egy befejezett sztori. Hosszú évek után úgy döntöttek felélesztik, továbbgondolják, de ez csak egy limitált évad lesz, azaz kerek sztori. Ha érdekükben fog állni, akkor lehet, hogy újabb évadot is berendelnek, de ez nem garantált.
Szóval a nyolcadik évad annak tekintetében volt elkészítve, hogy ennyi volt, nem lesz tovább. Nyugodtan megnézheted, és semmit sem veszítesz, ha a 9-ediket kihagyod
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Csak nem akartam magamnak spoilerezni, így nem akartam utánaolvasni. :)
2021. febr. 12. 20:51
4/4 anonim válasza:
Wow, de jó hogy megláttam ezt a kérdést! Nem tudtam én sem, hogy készül valami. Kiváncsi vagyok, mit találnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!