Szerintetek lesz folytatása a Little Fires Everywhere-nek? Milyen véleménnyel vagytok róla?
Nagyon jó intenzív sorozat lett,reális elemekkel fűszerezve (főleg a vége kiemelkedő szerintem amikor Izzy lelép,és próbálták a tesók az anyjukat meggyőzni h csináljon valamit,és általában az ilyennél ekkora drámát filmben/soriban nem csinálnak,pedig ezt így kéne),kár,hogy most láttam,pedig már áprilisban kint volt,de szerintem simán lehetne folytatása,meg kéne is,mert ez nem igazán lezárás,attól függetlenül,hogy drámai,tanulságos és egyszerűen szép gondolatokkal lett zárva.
Izzy gondolom meg akarja keresni Miáékat,ahogy Elena Izzyt,de én valamiért remélem,hogy a folytatásban sem lesz béke közöttük,vagy legalábbis,hogy Izzy nem megy vissza hozzá,-mert még csak utána sem ment,hagyta elmenni- és hogy min 1 év eltelik mire találkoznak,mert arra már lenne személyiségváltozás. Az legalább jó,hogy Pearl észhez tért,mert elég irritáló szereplő volt,ahhoz képest,hogy kulcsfigura:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!