Filmek amikben szépen beszélik az angolt?
Sziasztok! Jelenleg tanulom az angol nyelvet, és a hallás utáni szövegértés fejlesztéséhez azt ajánlották, hogy nézzek sok angol filmet. Tudnátok nekem olyan érdekes és izgalmas filmeket/sorozatokat javasolni amiben szépen beszélik az angolt? pl.Harry Potter széria (gondolok itt arra, hogy nem rövidítésekből áll az egész film, és jobbára a brit angolt használják)
Válaszotokat előre is köszönöm!
Lehet egy kicsit mainstream választás, de én a főleg Trónok Harcával szoktattam rá magam a felirat nélküli sorozatnézésre. Mindenféle brit akcentus található benne, először elég nehéz megérteni, de szerintem jó kihívás.
Ha nincs ellenedre egy kis furcsa, meg sötét humor a Sick Note netflixes sorozat szerintem egész jó volt és szintén nagyon brit. Bár ez ugye modernebb fajta angol a Trónok harcéhoz képest. Rupert Grint (Ron a HP-ből) a föszereplő benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!