Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Akik látták a Leon, a profi...

Akik látták a Leon, a profi című filmet, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem ezt a filmet, és az érdekelne, hogy más milyen érzéseket fűz hozzá, hogy tetszett neki, amikor először látta.

Természetesen negatív véleményt is szívesen fogadok, legalább egy kicsit más szempontból is kapok rávilágítást a filmre :)

2021. febr. 6. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Imádom azt a filmet.

Tetszik a 90-es évek stílusa benne,az egész film nagyon jó.

2021. febr. 6. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is imádom.

Amilyen összhangban van Jean Reno és Natalie Portman, zseniális.

2021. febr. 6. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam all time top 10ben van. Minden részelete zseniális, már vagy 20x biztos láttam.
2021. febr. 6. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Csak kár hogy kihagyták belőle azokat a részeket amik, a kapcsolatot Matildával szó szerint elmélyülő szinten taglalták. :)
2021. febr. 6. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A hangulata nagyon el lett találva.
2021. febr. 6. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem a filmet, bár jó lett volna még többet tudni a kislány családjáról, meg az apa piszkos ügyleteiről, vagy azt, hogy hogyan nőtt fel a kislány a történtek után.
2021. febr. 7. 23:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igen, Mathilda sorsa engem is érdekelt volna a történtek után, kár, hogy erről már nem készítettek filmet.

Az eredeti forgatókönyv egyébként sokkal durvább volt, állítólag Natalie Portman szüleinek a követelésére írták át.

2021. febr. 8. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, hogy nem lett folytatás. Ritka az, hogy egy kalsszikusnak jó folytatása legyen úgy, hogy nem több részesre tervezik alapból.
2021. febr. 8. 21:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos nem a világ 31. legjobb filmje, ahogy az IMDb-n van. Érthető miért lett kultikus (a hangulata miatt), de hogy egy szinten lenne a Terminátor 2-vel vagy a Vissza a jövőbe 1-el, az túlzás. Mondom ezt úgy hogy amúgy Natalie Portman a kedvenc színésznőm, és Jean Reno-t is nagyon szeretem. A ‘90-es évek hangulatáról fingom sincs, a 2000-es években születtem. A film lezárásaként is többet vártam volna. Összesen kb 8.5 pontot tudok adni a tízből, de mondom csak a hangulat és a színészek miatt.
2021. máj. 7. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!