Nyakas Gábor vélemények/tapasztalatok? Mennyire profi kutyakiképző?
Nézd Cesar Millan kutyadoki műsorát. (Épp most is megy.) Tudom nem nagy segítség így tévén keresztül, de hátha így is segítségedre lesz. Budapestre is eljön idén.
Valamint Debrecenben van egy nagyon ügyes làny kiképző is: Pavlicsák Kinga....de nem vagyok teljesen biztos abban hogy debreceni
Kecskeméten van szintén egy nagyon jó szak ember Kasza Alex őt is nagyon tudom ajánlani!
A hármas voltam
Köszönöm a válaszaidat! :)
Sajnos csak Fehérváron tudok nézelődni, apukám nem igazan szeretne emiatt Pestre menni, de nyilván ha úgy van, akkor felmegyünk, de szerintem először bepróbálkozok Nyakas Gáborral, nagyon mindenhova kiírja, hogy bírja a nehéz eseteket is. Hát majd most meglátjuk, mert hogy sok ilyet nem látott az is biztos:D
Köszönöm az érdeklődést:)
Mégse hozzá visszük, nagyon sok rosszat olvastam a róla, valaki teljesen negatívan ábrázolta, ezért elbizonytalanodtam, de találtam egy masik sulit, apával mar meg is beszéltem h elvisszük:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!