Miért mindenki olyan bunkó? Most nézem meg a Twilight című filmet. Nekem nagyon tetszett,de miért kell mindenkinek leszólnia?
Nagyon jó az előző válasz :)
Akkor azonnal idéznék is "párhuzamban" a kérdezőtől: "Miért mindenki olyan bunkó?"
És akkor eljutottunk oda, hogyha ő bunkózhat mindenkit, holott x ember "beszólt" neki a film miatt, akkor talán nem jogos a felháborodása, ha azt mondják, hogy mindenki, aki vámpíros filmet néz stb.
Tartsuk meg az amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten elvet. Ne bunkózz mindenkit azért, mert vannak akik megbántottak valami miatt. Hasonlóképpen akkor elvárhatod, hogy téged sem skatulya szerint ítélnek meg, hanem saját egyedi dolgok szerint. Ezzel a kérdéssel engem is "lebunkóztál", holott én nem is nyilvánítottam véleményt sem személyedre, sem pedig a filmre. Emellett a "senki" kategóriában sem érzem magam, így része vagyok a "mindenkinek".
A vélemény szabad. Minden tekintetben. Akár úgy is, hogy azzal MÁST megbánts, ha az az egyediséget követi. Ez a szabad véleménynyilvánítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!