Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretitek/kedvelitek a...

Szeretitek/kedvelitek a sorozatbeli Hannibal Lectert?

Figyelt kérdés

2021. febr. 3. 01:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10.:Értem.Ez szimpatikus.És ez is sorozat?Mi a címe?Elkezdeném nézni.Ne nézzél hülyének,én évek óta nem nézek tv-t,ezért nem vagyok képben.Láttad már a Zéró gyanúsított (2004) c. filmet?Abban is sorozatgyilkosokat öl csak egy csávó,van valami képessége hogy megérzi őket,de már nem emlékszem,nem olyan izgalmas,csak egy kicsit,nem olyan véres,de jó film.
2021. febr. 5. 13:38
 12/15 A kérdező kommentje:

Az a sorozat címe, hogy Dexter. Meg tudod nézni a teljeset a hdfilmek.net-en. Nagyon jó sorozat, egyik kedvencem:D

Amit te mondasz még nem láttam, de lehet akkor meg fogom nézni ezt is:)

2021. febr. 5. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12.:Nagyon Szépen Köszönöm! :) (én a Netmozi com-ot,és a Filmezz eu-t szoktam használni,de azért köszi mégegyszer :) )
2021. febr. 5. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

Hannibal tényleg olyanokat öl, akik megérdemlik, legalábbis ő szerinte. A szemében igaz bűn például a modortalanság, amiért halál jár. Hobbs volt, aki felhasználta áldozatainak minden részét, Hannibal csak ellopja bizonyos szerveiket, aztán megcsonkítva kiállítja áldozatai tetemét, ezzel megalázva őket. A kannibalizmus sem azért olyan fontos neki, mert jaj de finom az emberhúsi, egyszerűen így alázza meg őket: "megeszlek, majd ki*zarlak".

Szerintem amúgy zseniális figura a könyvben, Mikkelsen is nagyon eltalálta a karaktert, hozza azt a szintet, amit a könyvben, talán még túl is lépi. Hopkins is jó volt, de szerintem meg sem közelíti az eredeti könyvbéli Lectert, sem a Mikkelsen félét. Legyünk őszinték a sorozatbeli Hannibal reggeli megenné a Hopkins félét, és még jól sem lakna vele. Sokkal brutálisabb.

2021. febr. 5. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

IIIIIIIMMMMAAAAAAAAADDDDOOOOOOOOOMMMMMMMM.. 😂😍😍😍😍😂❤️❤️

De Will Grahamat is 😍😍😍😍😂♥️♥️

2021. febr. 22. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!