Szeretitek/kedvelitek a sorozatbeli Hannibal Lectert?
Az a sorozat címe, hogy Dexter. Meg tudod nézni a teljeset a hdfilmek.net-en. Nagyon jó sorozat, egyik kedvencem:D
Amit te mondasz még nem láttam, de lehet akkor meg fogom nézni ezt is:)
Hannibal tényleg olyanokat öl, akik megérdemlik, legalábbis ő szerinte. A szemében igaz bűn például a modortalanság, amiért halál jár. Hobbs volt, aki felhasználta áldozatainak minden részét, Hannibal csak ellopja bizonyos szerveiket, aztán megcsonkítva kiállítja áldozatai tetemét, ezzel megalázva őket. A kannibalizmus sem azért olyan fontos neki, mert jaj de finom az emberhúsi, egyszerűen így alázza meg őket: "megeszlek, majd ki*zarlak".
Szerintem amúgy zseniális figura a könyvben, Mikkelsen is nagyon eltalálta a karaktert, hozza azt a szintet, amit a könyvben, talán még túl is lépi. Hopkins is jó volt, de szerintem meg sem közelíti az eredeti könyvbéli Lectert, sem a Mikkelsen félét. Legyünk őszinték a sorozatbeli Hannibal reggeli megenné a Hopkins félét, és még jól sem lakna vele. Sokkal brutálisabb.
IIIIIIIMMMMAAAAAAAAADDDDOOOOOOOOOMMMMMMMM.. 😂😍😍😍😍😂❤️❤️
De Will Grahamat is 😍😍😍😍😂♥️♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!