A Roman Empire (Róma császárai) milyen sorozat?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a Netflix által készített 3 évados sorozat. De dokumentumfilm-szerű? Nem bánnám, ha nem az lenne, arra ott vannak a könyvek, töri órák stb. Érdekel, tetszik az ókori Róma élete, személyei...Ezért egy érdekes, szórakoztató sorozatot keresek róla. Az sem baj, ha nem teljesen történelemhű. A Roman Empire ilyen? Azért vagyok kicsit bizonytalan vele kapcsolatban, mert azt hittem, hogy majd találok rajongói/nézői csoportokat, mint amilyenek általában szoktak a sorozatoknak lenni, de nem találtam, sőt még a hivatalos előzetest sem találtam meg.2021. febr. 2. 22:23
1/2 anonim válasza:
Ez egy modernebb dokumentumfilm sorozat, ahol bizonyos eseményeket eljátszanak színészek is. De nem egy történelmi dráma.
Inkább regények tájékán nézelődj. Ott nagyobb a választék.
2/2 anonim válasza:
A HBO Róma 2 évados sorozata a legjobb, a történészek szerint még a fű is úgy nő benne, mint Cézár idejében. Az DVD kommentárjai felérnek egyetemi előadásokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!