Létezik Batman karaktere által inspirált akciófilm, Batman, vagy bármilyen szuperhős szereplése nélkül?
És Rambo mégis miben hasonlít Batmanre?
Most trollkodsz vagy komolyan gondoltad?
"Meg kéne tanulni értelmezni a szöveget!"
"Batman karaktere által inspirált"
Te nem tudsz értelmezni, a kérdező meg fogalmazni. Rambo karakterét hogy inspirálta betmen? Elővett egy gépfegyvert a denevérember és agyonlőtt vele mindenkit?
Te csak simán arról beszélsz, hogy akciófilmet kér, amiknek semmi köze betmen úrnak.
Rambo karakterének alapja amúgy Audie Murphy 2. világháborús katona.
Nagyon rossz indulattal kötekedsz. Sajnos van közönséged.
Szánalmas, hogy olyanba kötsz bele, amikor valaki kifejezi magát és nem példát mond a kérdésre, hanem a gondolatmenetre.
Szanalmas, hogy a kérdező is fikázod ugyan ezért.
Szanalmas, and amikor el van magyarázva, mit értettél csökkentett képességeddel, nem akarod felfogni, hanem kötekedni aksrsz tovább is.
Még mindig csak egy sima, szuperhős nélküli akció film, volt a pleda Rambora, nem a batman figura. "Ergo egy olyan akciófilmet, ami nem szuperhősfilm, hanem akciófilm, mint pl Rambo."
Aztán hozol egy ide nem illő tényt, hogy kiről lett a Rambó mintázva. Csak nem ez a lényeg. Rambó nem szuper hős. Ezt vitatod azzal, hogy ellent mondasz az állításnak. Akció film a Rambó. Ezt vitatod, amikor 0%ozol össze vissza, értelmes beszélgetés helyett.
Rambo védi magát, és nem önbíráskodó. Egyértelműen nem Batman volt az alapja. De ezt rajtad kívül, te kis 70%os lepontozó troll, senki nem állította. Ugye? Mert ez a helyzet, de hangos vagy a baromságoddal.
Fu de mekkora taps jár neked! Olyan ügyes vagy! Meg is kaptad a 100%od, pedig tetelesz és rohadtul azokba kötsz bele, akibe csak tudsz, de példát nem mondasz a válaszra te sem.
Terelő troll vagy és nem érdemed meg a közönséges pontozásod.
Cseszett but@ vagy #15-ös... De tényleg. Ezt nem lehet szebben megfogalmazni. Ha te komolyan így értelmezted, amit írtam, akkor nagyon nagy gondok vannak nálad. Ezt ha hiszed, ha nem, jó szándékból írom, annak ellenére, hogy sértegettelek.
#14, igen és vagyok a #11-es válaszoló és én pontoztam le azokat, akik egy egyszerű kérdésbe DIREKT belekötnek. Az a szégyen, hogy ezekután még nektek áll feljebb. Ha nem tudod értelmezni a kérdést, ami normálisan van megfogalmazva, akkor ne írj butaságot. Görgess tovább. Nem igaz, hogy nem bírod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!