Létezik Batman karaktere által inspirált akciófilm, Batman, vagy bármilyen szuperhős szereplése nélkül?
Valakinek a Denevérember a példaképe és nem szuperhős film, hanem sima akció film. Példaként: A nem százas körzetből Jake Peralta példaképe John McClane. Hasonlóan másnak a Denevérember lehet a példaképe.
Ami első körben eszembe jut az az Állati nyomozóban volt jelenet:
“- Ace! Jöjjön ki a medencéből!
– Nem tehetem, parancsnok! Niincs energiááám!
– Azonnal szálljon ki onnan!
– De hát én a nyomkereső vagyok! Nem a Batman!” (Melissa és Ventura)
De ez csak egy szöveg, ebben nincs inspiráció.
Zorro (bár igazából Batman megalkotója mintázta Zorróról a denevérember karaktert)
Big Daddy and Hit Girl. Ebből volt képregény is és filmadaptáció is Kick-Ass névvel. Ők nem szuperhősök, csak azt hiszik magukról.
Nem arra gondol a kérdező, hogy Batman világában játszódik? Csak ő nem szerepel benne, hanem magát a helyszínt látjuk például, vagy más szereplőket építenek fel benne.
A Gotham című sorozat nem ez? Úgy tudom nem ő van a középpontban, hanem a szülei gyilkosai iránti nyomozás, és a városában játszódik (nem nézem).
Szerintem úgy értette a kérdező, hogy Batman hangulatát keltő akciófilm.
Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni, max a Zorrot mondanám én is.
Ne csináljáto már, ennyire nem bonyolult a kérdés.
Batman karaktere által inspirált filmet keres a kérdező.
Ergo egy olyan akciófilmet, ami nem szuperhősfilm, hanem akciófilm, mint pl Rambo. De a főszereplő hasonlít Batmanre, mivel a készítők Batmanből inspirálódtak, amikor megalkották a főszereplőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!