Melyik a kedvenc filmed az alábbiak közül?
Na most a csillagok háborúja mit takar?
A mostani 4. részt ami egykor simán csillagok háborúja volt, vagy magát az egész franchiset?
Az Eredeti filmet!
Próbálok rájönni a logikájára a szavazásnak. Az ok, hogy a kérdező már megint kirakott egy kérdést ezzel a sport bár filmmel és a Csillagok Háborúval. De logika azóta se érződik mögötte. Talán ezek a kérdező kedvenc filmjei?
Na de mennyünk bele a játékba. Végülis mi baj történhetne!
Kedvenc filmek a Csillagok Háborúját jelöltem, mert ez volt a legnagobb hatással rám és ezt szoktam legtöbbször újra nézni is. Feltéve, hogy a kérdező az 1977-es STAR WARS c. filmre gondol. Amt azóta Egy Új Remény alcímmel szokás egyértelműsíteni.
Némiképp elbizonytalanított a Bűnvadászok c. film is, amit szintén imádok, de nem tudott akkora hatással lenni rám, mint az SW. Habár a szórakoztató faktora legalább akkora.
A szavazás eredménye néhol igencsak meglepett, bár trollok is belepiszkálhattak. Nem gondoltam volna, hogy Mr. Bean és a Halálos Iramban is fognak kapni szavazatokat. A szokásos papírforma persze megmaradt: A győztes az SW. A vesztes meg a sport bár cucc (Al bar dello sport)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!