Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Phillips kapitány filmben...

A Phillips kapitány filmben van felirat azokon a részeken, ahol nem angolul beszélnek?

Figyelt kérdés

Tegnap ment a tv-ben és nem túlzok, ha azt mondom, hogy a film 20%-át nem értettem, mert nem volt rajta sem szinkron, sem felirat és nem angol volt, hanem az ottani nyelv, amin beszéltek a kalózok.

Vagy a tv cseszett rá és nem rakott feliratot vagy nincs is.

2021. jan. 30. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
A tv-n, vagyis a set top boxodon van felirat gomb! Ha a műsorszolgáltató adja hozzá a feliratot, vagy akár az eredeti hangsávot, azon ki tudod választani. Ha meg nem ajánlja fel a feliratot, akkor simán csak csesztek az egészre a műsorszolgáltatónál.
2021. jan. 30. 08:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Beallítottam, hogy legyen felirat, nem volt.

De a kérdésem az, hogy tényleg csesztek rá vagy amúgy sincs felirat ezeknél a részeknél?

Amin amúgy meglepődnék, mert tényleg sok ilyen rész volt, de azt is tudom, hogy vannak olyan filmek, ahol direkt nincs felirat egyes részeknél, hogy a néző is úgy érezze magát, ahogy a filmben szereplő más nemzetiségű karakter.

2021. jan. 30. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, volt felirat.
2021. jan. 30. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Emlékszem volt olyan is, amikor a Keresztapa 2-t adták felirat nélkül a tv-ben.

Nem tudom, hogy ezeket hogyan gondolják.

2021. jan. 30. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Legutóbb a Hostiles c. filmnél voltunk többen kiakadva, hogy az indián beszédeket nem feliratozták.

[link]

2021. jan. 30. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!