True beauty fanok! Ti kinek szurkoltok? Suho vagy Seojun?
Figyelt kérdés
Én Seojun párti vagyok, de nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy ő vele fog járni Jukyung. Bár Eunwoot a való életben imádom itt annyira nem fogott meg a karaktere.2021. jan. 29. 14:23
1/9 anonim válasza:
Seojun 😌 de Suho-t is nagyon szeretem
2/9 anonim válasza:
Nem tudok dönteni, egyszer Seojun, egyszer Suho felé billen a mérleg :D de nekem valamiért mindig a 2. leadekhez húz a szívem, szóval lehet hogy emiatt nálam Seojun a nyerő (csak egy kicsivel, tényleg mindkettejüket szeretem) plusz Seojun karaktere nekem is jobban tetszik picit.
3/9 anonim válasza:
#Team_Suho
Nekem nagyon tetszik a karaktere és, hogy az eleje óta védelmezi őt és boldoggá szeretné tenni. Nagyon aranyosak együtt <3
5/9 anonim válasza:
Imádom mind a kettőt nehéz kérdés!
Bár nekem nagyon bejön Seojun!!! És jó lenne ha Seojunnal jönne össze de én se látom rá nagy esélyt...
6/9 anonim válasza:
én mindkettőjüket nagyon bírom, de jukyunggal suhot szeretem jobban, imádtam, ahogy védelmezte, és azt a gyerekkori szálat is. a karakternek mindig az első szerelmét/párját bírom jobban, szóval akivel előbb látom, azzal jobban szeretem.
8/9 anonim válasza:
Nálam ez kb epizódonként változott. De talán a vége felé Seojunnak szurkoltam. Még akkor is mikor már össze jött Sehunal :c
9/9 anonim válasza:
seo-jun nekem sokkal jobban tetszik, viszont ju kyunghoz soo ho jobban illik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!