Zordon befogatta Kovut vagy vér szerinti fia?Vagy egyszerűen Zirának volt Zordon után még egy párja?
Egy másik kérdés:
Nektek ki a kedvenc szereplőtök az oroszlánkirályban?
Szerintem Zordonhoz illik a tűz
Amugy nem tudom miért de kb.10 éves koromig nekem is Zordon volt a kedvenc szereplőm😆
És azt észre vettétek hogy tulajdonképpen Zordon és Zira ugyanabban a testhelyzetben hal meg?
Mármint Zordon nem úgy,de tudjátok mikor Szimbára támad van egy mozdulat hogy kitárja a mellső lábait és a hátsó meg össze van zárva
Zira meg pont igy hal meg,csak ő zuhan
Tudom hogy fura de máshogy nem tudom leirni😂😂
Mit szólok hozzá?
Hát illik hozzá a tűz (ahogy lángolt benne is lángol benne a bosszú tüze).Asszem nem tudom pontosan mert nem emlékszem hogy talán Ushari idézte meg nem??Egyébként kár, hogy úgy is elpusztítják.Nekem Kion nagyon nem tetszik.Nem jön be.Nektek igen?És az is jó lenne hogy nem mindig minden mindenkor mindenhol sikerül a jóknak.
Nekem szimpatikus Kion
Nekem az őrségben Kiara nem,amugy ő az egyik kedvenc szereplőm de az őrségben kicsit nagyképű :)
Jaj én annyira imádom Czető Roland (Ono) hangját :D
Annyira jó ahogy beszél 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!