Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Zordon befogatta Kovut vagy...

Zordon befogatta Kovut vagy vér szerinti fia?Vagy egyszerűen Zirának volt Zordon után még egy párja?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés:

Nektek ki a kedvenc szereplőtök az oroszlánkirályban?

2021. jan. 25. 17:00
 131/143 anonim ***** válasza:

Szerintem Zordonhoz illik a tűz

Amugy nem tudom miért de kb.10 éves koromig nekem is Zordon volt a kedvenc szereplőm😆

És azt észre vettétek hogy tulajdonképpen Zordon és Zira ugyanabban a testhelyzetben hal meg?

Mármint Zordon nem úgy,de tudjátok mikor Szimbára támad van egy mozdulat hogy kitárja a mellső lábait és a hátsó meg össze van zárva

Zira meg pont igy hal meg,csak ő zuhan

Tudom hogy fura de máshogy nem tudom leirni😂😂

2021. febr. 9. 16:56
 132/143 A kérdező kommentje:

Mit szólok hozzá?

Hát illik hozzá a tűz (ahogy lángolt benne is lángol benne a bosszú tüze).Asszem nem tudom pontosan mert nem emlékszem hogy talán Ushari idézte meg nem??Egyébként kár, hogy úgy is elpusztítják.Nekem Kion nagyon nem tetszik.Nem jön be.Nektek igen?És az is jó lenne hogy nem mindig minden mindenkor mindenhol sikerül a jóknak.

2021. febr. 9. 18:34
 133/143 anonim ***** válasza:

Nekem szimpatikus Kion

Nekem az őrségben Kiara nem,amugy ő az egyik kedvenc szereplőm de az őrségben kicsit nagyképű :)

2021. febr. 9. 18:53
 134/143 UshariScar ***** válasza:
Ushari és Janja ébresztette fel Zordont. Nekem az őrségből legjobban Bunga, Beshte és Ono jönn be. De azért Fuli és Kion is. Gonoszoknál mindegyik bejön. De a Sakálok és a Keselyűk annyira nem fogtak meg.
2021. febr. 9. 19:44
 135/143 anonim ***** válasza:

Jaj én annyira imádom Czető Roland (Ono) hangját :D

Annyira jó ahogy beszél 😄

2021. febr. 9. 21:39
 136/143 UshariScar ***** válasza:
Kérdező Zordon elpusztította A kilio völgyet és a Mizimu ligetet + tönkre tette a Nagy forrás vidékét.
2021. febr. 10. 13:00
 137/143 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehetséges hogy Mufasat is Rafiki muatta be?Mint kiarát és simbát
2021. febr. 11. 15:17
 138/143 anonim ***** válasza:
Attól függ hány éves mert kb. Ilyen 60-70 lehet emberévekbeb szerintem és ha Mufasa mondjuk 30 volt akár felemelhette rafiki is
2021. febr. 11. 16:10
 139/143 A kérdező kommentje:
Szerintem Mufasa meglehetett 35-40 éves de akkor is lehet (ha ő mutatta fel akkor szerintem 40-45 éves lehetett) sőt akár Ahadit is attól függ hány évesen halt meg Ahadi de az már eléggé bizonytalan szinte lehetetlen
2021. febr. 11. 16:43
 140/143 anonim ***** válasza:

Nézzétek mit találtam:

[link]

:D

2021. febr. 11. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!