Tudnátok olyan filmeket ajánlani, amitől kényelmetlenül érzem magam? Esetleg aminek már az elején tudom hogy valami nem stimmel az adott helyzettel/emberrel.
Figyelt kérdés
Ehhez hasonlóan csak 2 filmet láttam, a Fehér éjszakákat, illetve a Ragyogást, de mindkettőt imádtam.2021. jan. 24. 21:14
1/17 anonim válasza:
Nem pontosan értem, hogy mire gondolsz, de a kérdésedről a dán A vadászat jutott eszembe.
Nem szeretnék spoilerezni, ez egy dráma, ha megnézed akkor érteni fogod, hogy miért ezt írtam. Legfeljebb, ha megnézted, akkor utána leírom.
2/17 anonim válasza:
A homár
Egy szent szarvas meggyilkolása
Én ezek közben éreztem magam kellemetlenül, de mégse tudtam máshova nézni, ha érted mire gondolok.
5/17 anonim válasza:
A tökéletesség(The perfection)2018
6/17 anonim válasza:
Under the skin
Számomra ez eléggé a kényelmetlen kategória volt.
7/17 anonim válasza:
6: Scarlett Johansson meztelenül átváltozik. Felejthetetlen alakítás.
8/17 anonim válasza:
Épp az előbb olvastam ezt a cikket az Eden Lake kapcsán:
Részemről ezeken kívül:
Savior ( A megmentő)
Gyilkos túra
Lazarescu úr halála
Rekviem egy álomért
10/17 anonim válasza:
Kimondottan illik ide a Nyelés nevezetű film is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!