Üdítően jó sorozatok?
Igazán megfogó sorozatokat keresek. Egyedi, szerethető, néhol talán eléggé "elbaszott" szereplőkkel, lehetőleg rejtett mondani valóval. Ne fusson egy kiszámítható szálon. Nem baj, ha kissé elborultabb, mint például a You vagy a Gyilkos Elmék, de nem konkrét krimit keresek. Elsősorban inkább a romantikus vonal érdekele, némi humorral. Esetleg a különleges misztikumok, amik erős lábon állnak, és nem többszörösen lerágott csontok. A természetes lmbt+ vonalt is kedvelem, sőt a kosztümös filmeket is. Életrajzit inkább ne!
Sorozatok, amiket szerettem: Atypical, A Bridgerton család, Sex Education, You, Gyilkos Elmék, Fiúk a Klubból, Doktor Murphy, Vámpírnaplók, SKAM, Hallatlan, Lucifer, Trónok Harca
Sorozatok, amik számomra nem voltak megnyerőek: Shameless, Riverdale, 13 okom volt, Stranger Things, Hazug csajok társasága, Skins
A misfits - kívülállókkal mindenképp tegyél egy próbát
Umbrella Academyt is jónak szokták mondani.
Amit szeretek és magával ragadt mint a farkas, este az erdőben: Az attack on titan
Euphoria
The end of the f***ing worls
His dark materials (Itt is inkább a magávak ragadó vonal az erős, de az nagyon)
Atypical
A tanár (ez egy szerintem marha jó, magyar sorozat)
Wandavision
Tudom hogy nagyon ùj, meg Disney+ nincs is magyarországon (viszont meg lehet oldani), de szerintem elég elborult és igazábòl romantikus is.
Ha izgalmas, és egy kicsit elborult kell, akkor a Twin Peaks is egy jó sorozat. :)
Ha izgalmas, misztikus, nyomozós, sci-fi beütéssel: akkor X-akták (X-files), Végtelen határok(The Outer Limits), Szürkületi Zóna (Twilight Zone).
Ha mindenből egy kicsi, a fentiekből, akkor én legfőképp az Odaát / Supernatural sorozatot javasolnám, ha még nem láttad. És ehhez hasonló némiképp a Lucifer.
Ha pedig érdekel egy sorozat gyilkos, aki sorozat gyilkosokat öl: akkor a Dexter.
Umbrella academy
Elég ,,elborult”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!