Mi a kedvenc filmetek? És miért?
Sok kedvenc filmem van, pl.
Halálos iramban széria (régebbieket jobban szeretem de az újakat is)
Taxi 1-2-3-4
Nemzet aranya 1-2
John Wick 1-2-3
Jack Reacher 1-2
Elsősorban a történet, az ahogyan magabiztosságot sugallnak az emberek benne, hogy megérint lelkileg, erőt ad a mindennapokban, segít az edzésben, motivált legyek. És nem utolsó sorban jó szórakozásnak tartom, általában evés közben szoktam nézni fél óra alatt megeszem, abbahagyom, következő evésnél onnan folytatom :) Kívülről tudom mit fognak mondani.:D
Get Crazy - az egyik legőrültebb bulifilm, ami valaha készült (szerintem), kiváló gegekkel, sok poénnal, nagyon jó zenével.
Leningrad Cowboys go to america - ebben a filmben szembesültem először amerikával, mint a valósággal. A lelakott ipartelepek, a szürke szántóföldek, a hétköznapi élet. Ez volt az, ami kivonzott és ami miatt kiköltöztem három évre dolgozni egy bányavidék mellé az USA-ban, ahol hasonló helyeket járhattam be.
Commando és Cobra - számomra a két legjobb, legkeményebb akciófilm, remek szereplőkkel.
Mannequinn és Computer Love - feelgood szerelmes történetek, valahogy az ártatlanság süt belőlük.
és sorozat Parker Lewis Can't loose - mert a fiatalságom ilyen volt, egy különleges gimiben lazán, szabadon, életvidáman. Mindig azt hozza vissza.
Kedvenc filmek: Gladiator( r.i.p Vass Gábor)
Rettenthetetlen
Ben-Hur
Indiana Jones filmek(kivétel a 4.rész)
A nemzet aranya
Halálos fegyver 1-2
Die hard 1-2
Ragadozó
Terminator 1-2
Tolvajok városa
Szemtől szemben
Con Air-a fegyencjárat
The rock-A szikla
Ál/arc
Négy tesó
Lone survivor
Amerikai mesterlövész
Napos oldal
Dutyi dili
Még zöldebb a szomszéd nője
Babysitting 1-2
Családi üzelmek
A kém
The expendables filmek
sorozat: Banshee, Tin star,Brooklyn 99, Agymenők,Community, Számkiszervezett, Egy rém rendes család, Az újonc, The Mandalorian
( bocs a hosszú listáért, de percekig tudtam volna írni még)
Nekem is sok kedvenc filmem van, ráadásul majdnem minden műfaj érdekel, nehéz lenne akár egyet is kiemelni közülük! Gyártási év is tökmindegy, viszont nagyon fontos a jó sztori, ami megadja az alapot, az izgalmas és/vagy megható jelenetek, a hangulat, és persze a látványvilág sem utolsó szempont! Örök kedvenceim, amik most így hirtelen eszembe jutnak:
Vissza a jövőbe-trilógia
Taxi 1-5
Padlógáz (Autobahnraser)
Hajsza a győzelemért
Az aszfalt királyai
Meseautó (2000)
Apád-anyád idejöjjön! (1998)
Ház a tónál
Eredet
Az ötödik elem
True Lies - Két tűz között
Erőnek erejével
Robotzsaru (2014)
Kutyabajnok
Frequency (2000)
Godsend - A teremtés klinikája
Felkoppintva
Instant család
Holiday
Illetve majdnem az összes karácsonyi film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!