Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a kedvenc filmetek?

Mi a kedvenc filmetek?

Figyelt kérdés
Csak most, vagy már régóta? :)

2020. nov. 19. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A karate kölyök (2010)

Már régóta, mióta először láttam. (kb 2014-ben) sosem unom meg.

2020. nov. 19. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Love Exposure (2008)

Ez egy négy órás japán film, aminek a műfaját kissé nehéz meghatározni, mivel többek között ötvözi a pszichológiai dráma, a melodráma, a splatter, a fekete komédia, a romantikus film, a coming-of-age, a szatíra és a harcművészeti filmek elemeit. Először három éve láttam, utoljára most októberben néztem meg ami már a negyedik megtekintésem volt, és úgy érzem, minden egyes alkalommal egyre jobban élvezem, pedig már első alkalommal is úgy éreztem, hogy a világ talán legjobb filmjével állok szemben.

Ahogy ma már egyszer megfogalmaztam egy szintén kedvenc film iránt érdeklődő kérdésnél: ez a legmániákusabb, legmaximalistább, legperverzebb, szimultán a legkomolyabb és leginfantilisebb posztmodern hiperrealista valláskritikus coming-of-age film amit valaha láttam.

2020. nov. 19. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Schindler listája
2020. nov. 19. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Three idiots / Három félnótás

Már sokszor láttam, és mégis minden alkalommal annyira leköt, mintha először nézném. Teszi ezt úgy, hogy elég komoly csavar van a film végén, de még ennek tudatában is teljesen elvarázsol és inspirál, feldobja a hetemet, valahányszor újranézem.

2020. nov. 19. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Én a Gömböt és a Fantomokat nézem meg egymás után, akár több alkalommal is egy évben. Számos okot tudnék felhozni, hogy miért gagyi a Fantomok, de egyszerűen imádom a hangulatát, mindkettő elég misztikus, horrorisztikus, és nem is egyszer egyes komplexitású a sztorijuk
2020. nov. 20. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Alien 1-2

Predator 1-2

Aliens vs Predator 1

Cápa

Rém rendes család összes része

2 pasi meg 1 kicsi-míg Charlie Sheen benne van

Jim szerint a világ

Witcher

2020. nov. 20. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A remény rabjai
2020. dec. 4. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!