Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi van most a sorozatbaráttal?

Mi van most a sorozatbaráttal?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de ezt írja ki : Az új címünk www.sorozatbarat.club. Mentsd el a könyvjelzők közé. Az átirányítás hamarosan megszűnik!

A továbbhaladáshoz add meg a Sorozatbarát weboldal címét:

2021. jan. 11. 03:21
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Megváltozott az oldal linkje.

Szővegértés?

2021. jan. 11. 05:39
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

Első válaszoló. Igen, ezzel tisztában vagyunk, viszont ha be írjuk a jó linket, amire megváltozott, akkor sem visz el az oldalra, valami probléma merül fel biztos.

Előbb utána nézni, mielőtt okoskodsz?

2021. jan. 11. 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

2, Tán le kéne írni kérdésbe, mi a probléma :D

A válaszolóknak nem dolga a nyomozgatás.

2021. jan. 11. 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a megadott új címen fut tovább az oldal, most is kipróbáltam a beírt linket, rendben van.
2021. jan. 11. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Kettes válaszoló vagyok. Nyilván ha tudnánk mi a hiba, akkor már le írtam volna. Nem én kezelem a sorozatbarátot, honnan tudjam, mi a probléma. Amikor megpróbálok be jelentkezni, azt írja, hogy új linkje van az oldalnak. Mikor az új linket írom be és próbálok be jelentkezni, ugyanezt írja ki.

"A válaszolóknak nem dolga a nyomozgatás"

Akkor ha ahhoz is lusta, hogy megnézze, akkor minek ír ide? Kritizálni, hogy "szövegértés?" Mindenki tud, de akkor nézzen is utána, mielőtt még leszólja a kérdezőt.

2021. jan. 11. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Abhagy!
2021. jan. 11. 20:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Most már jó
2021. jan. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!