Mi van most a sorozatbaráttal?
Nem tudom miért de ezt írja ki : Az új címünk www.sorozatbarat.club. Mentsd el a könyvjelzők közé. Az átirányítás hamarosan megszűnik!
A továbbhaladáshoz add meg a Sorozatbarát weboldal címét:
Megváltozott az oldal linkje.
Szővegértés?
Első válaszoló. Igen, ezzel tisztában vagyunk, viszont ha be írjuk a jó linket, amire megváltozott, akkor sem visz el az oldalra, valami probléma merül fel biztos.
Előbb utána nézni, mielőtt okoskodsz?
2, Tán le kéne írni kérdésbe, mi a probléma :D
A válaszolóknak nem dolga a nyomozgatás.
Kettes válaszoló vagyok. Nyilván ha tudnánk mi a hiba, akkor már le írtam volna. Nem én kezelem a sorozatbarátot, honnan tudjam, mi a probléma. Amikor megpróbálok be jelentkezni, azt írja, hogy új linkje van az oldalnak. Mikor az új linket írom be és próbálok be jelentkezni, ugyanezt írja ki.
"A válaszolóknak nem dolga a nyomozgatás"
Akkor ha ahhoz is lusta, hogy megnézze, akkor minek ír ide? Kritizálni, hogy "szövegértés?" Mindenki tud, de akkor nézzen is utána, mielőtt még leszólja a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!