Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi van a SorozatBaráttal?

Mi van a SorozatBaráttal?

Figyelt kérdés
Ma valamiért nem találta meg az oldalt és azt írta a kereső működik, és magával az oldallal van a baj. Nem rég átváltott az oldal sorozatbarat.club hu-ról sorozatbarat . club-ra. Nem lehet hogy valaki meg akarja szüntetni az oldalt? Vagy ez egy újabb átmeneti probléma?

2021. jan. 6. 22:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom...most néztem rá és nálam minden rendben volt vele.
2021. jan. 6. 22:16
 2/15 anonim ***** válasza:
52%

Nálam sem működik :(

(500 Internal Server Error)

2021. jan. 6. 22:34
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Elvileg csak egy sima név változtatás zajlik valami kopirajt (nem tudom helyesen leirni) dolog miatt,valószínűleg amikor mrgszunik az át irányítás mrgszunik a probléma is. Én nap mint nap használom és tökéletesen működik, ajánlom segítségül hogy könyv jelzőbe mentsd el az új névvel és akkár mikor meg találod.

(Telefonon használom)

2021. jan. 6. 22:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Most is hibátlan működik, de tény: könyvjelzőznöm kellett (laptop), mert egyébként nem találta az oldalt a Google.

Amint a név változtatás megtörtént, még akkor frissen csináltam a könyvjelzőt, mert amúgy nem találtam. Gyanítom, ha nem tettem volna meg, most hasonló cipőben lennék.

Szerintem amiatt lehetett, hogy egy oldal azt hirdette: pénzért lehet regisztrálni, de nem, még most is meghívásos. Sokakat megtévesztettek, átvertek ezzel a fizetős dologgal.

2021. jan. 7. 04:32
 5/15 anonim válasza:
Nekem most működik maga az oldal viszont az adf.ly nem engedi hogy skippeljem
2021. jan. 7. 12:33
 6/15 anonim válasza:
Nekem is most ez a bajom, hogy hiába skippelem az adfly-t nem jutok tovább.
2021. jan. 7. 14:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem is tökéletesen működik, bár az utóbbi időben nem nagyon nézek rajta semmit. :)
2021. jan. 7. 16:48
 8/15 anonim ***** válasza:
#5-6: Ez érdekes, mert nekem amióta ez az újítás van, már nem az adfly-on keresztül adja, hanem egy belső, saját reklámvideó helye után lehet tovább menni. Ott pedig egy bizonyos idő után, 10-től számol visszafelé, és utána adja ki a videót, amit szeretnék.
2021. jan. 7. 17:51
 9/15 anonim ***** válasza:
8-as, igen, nekem is így volt, de az elmúlt 2 napban újra adfly-os nekem, pedig előtte nekem is ez a 10-től visszaszámlálós volt.
2021. jan. 8. 13:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok meg Mozilla Firefox-al,nálam Chrome-al nem működik /Adfly-nál nem jutok tovább/ezzel viszont igen.
2021. jan. 9. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!