Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hannibal sorozatot megéri...

Hannibal sorozatot megéri elkezdeni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 11:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Sajnos az eredeti regényekhez semmi köze. Azokat olvasd el.
2021. jan. 6. 11:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert vizuálisan és színészileg príma.
2021. jan. 6. 11:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A regényeket nem ismerem, de a sorozat nagyon szuper lett. A képi világa és a színészi játék amit a 2-es hozzászóló is írt, tényleg nagyon jó. Hogy a sztori mennyire állja meg a helyét a regényekhez képest, azt nem tudom, de, ha csak mint sorozat nézzük, érdemes belevágni :)
2021. jan. 6. 12:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha regényadaptációra számítasz, akkor nem. Az alapja a regény, de teljesen más stílus, hangulat, és történet.

De maga a sorozat nagyon jó, remek színészekkel és hangulattal. Mindenképp érdemes megpróbálni.

2021. jan. 6. 13:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen!! Mindenképp érdemes megnézni, nem belenézni, hanem végig nézni, különben nem fogod érteni, mert a végén áll össze a lényeg.
2021. jan. 6. 16:13
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
A sorozat nagyon jó, de nekem pont a vége nem tetszett. Nem is értem az írót/írókat, hogy miért kellett ebbe az irányba terelni a történetet.
2021. jan. 7. 11:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, milyen vége? Mire gondolsz, mi nem tetszett pontosan?
2021. jan. 8. 11:46
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Tavaly láttam, ha jól emlékszem. Az nem tetszett, hogy mennyire odáig vannak egymásért. Nekem konkrétan meleg hatás jött le belőle. Ezt én nem tudom tolerálni.
2021. jan. 8. 21:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem melegek! Hanem lelki társak! Vagy inkább "elme társak"! Egymás elméjébe "szerelmesek"!

A végén az egy kamu ölelés volt, hogy lehúzza magával a mélybe Hannibalt. Mert ugye tudjuk, hogy Willnek fura az agya, senki nem érti őt meg, csak Hannibal és egy fordítva is igaz, senki nem érti meg Hannibalt, csak Will. Hannibal egész idő alatt játszik vele, teszteli, Will ez idő alatt "utálja", hisz egy sorozatgyilkos kannibál. De aztán rájön erre, hogy csak egymást értik meg, ezért lesznek lelkitársak. És azért a végén gyilkos öngyilkosság, mert mivel úgy érzi, csak ő érti meg, csak vele tudna normális emberi kapcsolatban lenni, de mivel az empátiája nem engedi, mivel embereket öl, ezért lesz ez a se veled, se nélküled érzés a végén. De ez nem a tipikus, megszokott szerelmespáros sztori, hogy nem lehet vele, de nélküle meg nem bír élni, azért haljunk meg mindketten, ez másabb, ez még a szerelemnél is mélyebb, de nem szerelem. Mélyebb, több annál, de nem az, nem úgy szerelmesek egymásba.

Azt hiszem túltoltam ezt az egészet, de remélem átment a lényeg.

2021. jan. 9. 10:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Értem én, csak üreg vagyok már ehhez. Lelki társak ... 50+-osan ezt nehezen veszem be, feleséggel és gyerekekkel. Rendben, hogy ez egy film és senki nem épelméjű benne, de akkor is nekem túl fura volt. Amúgy a sorozat tetszett, mert végig feszültség alatt tartotta a nézőt.
2021. jan. 9. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!