Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók rajongó csajok,nő...

Vámpírnaplók rajongó csajok,nők Kinek melyik férfi szereplő jön be és miért? Stefan,Damon Klaus, Elijah Alarick, Kai Jeremy , Matt, Tyler?

Figyelt kérdés

2021. jan. 5. 15:05
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Azok küzül akiket felsoroltál Klaus, de nekem főleg Kol jön be, és hogy miért? Azt igazából nem tudom pontosan megmondani. Amikor megjelent a vámpírnaplókban rögtön már a bállos résznél megkedveltem. Annyira aranyos volt és helyes.Azt, hogy mit láttok benne, azt nem tudom megfogalmazni.
2021. márc. 12. 23:32
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Damon, Klaus, Kol
2021. márc. 13. 01:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Belsőre mindig más.

Volt, hogy Demont utáltam, mert egy põcs volt, de aztán szerettem.

Stefannal is így voltam, főleg, mikor érzelemmentes volt és kinyírta Enzot, akkor nagyon nagyon utáltam.

Ja Enzot nagyon imádtam. Azóta lett egy Enzo nevű kutyám is.

Klaustól eleinte kirázott a frász, de aztán valamiért nagyon bírtam, annak ellenére, hogy gonosz volt, de az a családszeretet, a titkolt, de nagyon erős érzelmek valahogy megfogtak.

Jeremy MINDIG idegesítő volt számomra.

Elijaht is imádtam nagyon, meg Tylert, csak néha ő is idegesítő volt.

Alarickot is bírtam.

2021. máj. 5. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Damon, belsőre is. Mert annak ellenére, hogy tud gonosz dolgokat csinálni, nem gonosz, sőt, épp ellenkezőleg. Külsőre még bejövős Elijah, Kol.
2021. aug. 23. 17:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Elijah és Damon külsőleg.

Tulajdonságra egyik sem annyira.

2021. aug. 23. 17:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Külsőre egyértelmű, hogy Damon :D Bár eleinte pont miatta nem akartam megnézni a sorit, mert nem tetszett :D

Belsőre: Damon és Elijah, ők a favorit. Aztán Matt.

2021. aug. 24. 11:01
 17/17 anonim válasza:
Damon Klaus👉❤️👈
2022. szept. 14. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!