Szerintetek melyik a jobb? A Vámpírnaplók vagy a Teenwolf?
Teen Wolf
Elena nélkül nincs Vámpírnaplók...
Már valószínűleg rég elkezdted nézni az egyiket, de azért leírom a véleményem. Szóval szerintem a Teen Wolf abból a szempontból jobb, hogy alapból nem egy szerelmi háromszögre épül, illetve több különlegesebb fajta lény van benne. Evvel ellentétben a Vámpírnaplókban nyilván vámpírok vannak, de azért valamilyen szinten egy-kettő más lény is előfordul, de ettől függetlenül a Teen Wolfban megjelenő lények sokkal ritkábbak és izgalmasabbak. Meg szerintem maga a cselekmény is érdekesebb a Teen Wolfban.
Szóval én a Teen Wolffal kezdeném, már csak azért is, mert az rövidebb ideig tart, és miután az ember elkezdi a Vámpírnaplókat, azután mindenképp ajánlom elkezdeni a The Originals és a Legaciest is. Szóval na, evvel az egész Vámpírnaplók univerzummal sokkal több idő végezni, mint a Teen Wolffal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!