Mi a moziba járás menete?
Sajnos én még nem voltam egyedül moziban, most tervezem hogy el megyek de nem akarok hülyeséget csinálni.
Ha egy film 20:00-ra van kiírva a neten, akkor egy fél órával előtte menjek és akkor vegyek jegyet, vagy korábban menjek be vagy egyéb? Lesz valami számom a jegyen ahova üljek? Jegyvétel után egyből menjek a terembe? ja és egyáltalán hogy kérjek jegyet?
Most biztos jót nevettek, de inkább ti, mint majd élőben..
köszi előre is.
Ha olyankor mész, amikor sokan lehetnek(pl. hétvége, ünnepnap), akkor nem árt akár egy órával elötte ott lenni, ha nincs jegyed, mert hosszú lehet a sor, és a film kezdete elött jóval már be is engednek. Igen, szerintem már mindenhol úgy van, hogy helyre szól a jegy, kérheted is, hogy elöre(de a legjobb középtöl hátrafele ) adja a jegyet. Odamész, köszönsz, és megmondod, hogy az XY c. filmre kérsz egy jegyet, lehetöleg hátulra, középre.
A terembe kb. 20 perccel a kezdet elött fognak beengedni.
egyedül mozizni tök jó!!! :-)
jobb előre megvenni a jegyet, jó helyre foglalni pl utolsó sor közepe vagy ilyenek, telefonon is lehet de akkor 1órával előbb asszem fel kell venni a jegyet.
ha pangás időszakban mész akkor nem kell aggódni (pl hétköznap délelőtt, akciós napok előtt/után), a jegyre rá van írva hányadik sor hányas szék
multiplexekben a "sor" szám néha A B C D nem 1 2 3 4... meg van világítva mellette, meg fogod találni a helyed.
időben menj be, vagy 5-10perccel előtte.
a büfében vehetsz popcornt meg kólát (ha már mozizol, add meg a módját:))
ja és lesz vagy 15perc reklám arra készülj!
Köszönöm a válaszokat, nagy segítség volt!
Napokkal előtte is meg lehet venni a jegyet a moziban?
Egyéként ez egy kisebb mozi, semmi extra csak a minimum.
szia!
Teljes árú jegy: 1450 Ft. Kedvezményes nap szerda (3D előadás kivételével): 950 Ft. Gyerek, diák, nyugdíjas, mozgássérült jegy: 1090 Ft. (igazolvány felmutatásával)
nem tudom hol laksz, de Pesten így van.:)
"meg van világítva mellette, meg fogod találni a helyed."
Ehhez csak annyit írnék még, hogy én tegnapelőtt voltam moziban és akkor mentünk be amikor már mentek a reklámok és sötét volt. Igaz h egy kicsit ki volt világítva, de az nem volt elég. és ott álltunk 1 percet a lépcsőn amig végre le tudtunk ülni a helyünkre mert egyszerüen semmi fény nem jött a vászon felöl sem:D meg át kellett gázolnunk vagy 15 emberen, mert már tele volt a sorunk:D úgyh sztem mindenképp a film kezdete előtt 5 perccel már menj be, akkor már be lehet, sőt lehet h 10 p-el előtte is.:) előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!