Miért változott meg ennyire a moziba járás?
Figyelt kérdés
Régebben, ha akartam simán elmentem moziba minden héten, de ma már nem adok ki 1400ft-ot mozijegyre és az egyéb rágcsálnivalókról nem is beszélve. A filmek sem olyanok, mint régen.2010. szept. 14. 07:05
1/3 anonim válasza:
Egy mozi kb 3000Ft/fő. Kevés embernek van erre 12k/hó kerete. A filmekkel nincs baj, meg ott van a 3D is már, de egyszerűen nem éri meg. Vársz fél évet és letöltöd...
2/3 anonim válasza:
Nincs 3ezer 1főre! 1250Ft nálunk a 3D-s filmek 1500Ft fejenként.De az tény, hogy ha le lehet tőlteni akkor minek? Sajnos elég sok más dologra is kell a pénz. Én pl havonta egyszer tehetem meg, hogy elmegyek moziba barátommal.
3/3 anonim válasza:
Ha nincs társaság(barátnő, haverok) akkor egyáltalán nem éri meg a kockázatot hogy a végén kiderül hogy szar film volt. És drága is már, nem is tudom mikor voltam utoljára moziban hosszú távon jobban kijövök egy itthoni házimozi rendszer kialakításával. A mozinak meg van a varázsa, én családom kiskoromban mozit üzemeltetett mindig ingyen volt a film és a kukorica nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!