Romantikus tini filmek??
sziasztok!
Kelenének romantikus tini filmek! a korhatár max 12 legyen köszii!
"de oda bekell jelentkezni?!" aha...
Akkor töltsd le!
Az összes Hamupipőkés film. Értem ezalatt pl. a Hamupipőke-történetet, akkor ott van még a Modern Hamupipőke - Ha a cipő passzol, akkor ott az Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal, esetleg még a Modern Hamupipőke - Karácsonyi Kívánság. Én amikor fiatalabb voltam, imádtam ezeket, de ezek amúgy nagyon klisés sztorik, így utólag visszanézve nem is a legjobbak, de én anno szerettem az ilyesmiket, mikor kisebb voltam. Meg elég aranyosak, semmi komoly, ilyen 8-9+-os filmek lehetnek.
Akkor esetleg még ott a Tall Girl, esetleg The Perfect Date, akkor a Minden, minden című film. Igazából nem tudom, hogy mi az, ami egy 12 körüli évesnek megfelel, de ezek nem annyira komoly filmek. A Minden, minden egy kicsit komolyabb, de az is belefér szerintem. Esetleg Aquamarine.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!