Tini szomorú, de nem romantikus filmek?
Figyelt kérdés
Mint pl: 13 reasons why, vagy before i fall, ezekhez hasonlo? Valami olyan, amibe beteg lesz valaki, vagy meghal? (Tudom hogy fura, de ilyen az izlesem :D) sirni akarok rajta, de nem ilyen szerelmeseknek mint pl a csillagainkban a hiba.
koszonom eloreee is:)
2018. máj. 16. 12:28
1/4 anonim válasza:
Én összeszedtem hogy így 18 évesen melyik a 100 kedvenc drámám. Elég megrázó 1-2,nem is ajánlom egy korosztálynak se.
Ha írsz privátot akkor minden nap mondok egy címet ha te leírod utána hogy mit váltott ki belőled az aznapi film :)
2/4 anonim válasza:
Nővérem húga
Juno
Fiúk az életemből
Most jó
3/4 anonim válasza:
Imák Bobbyért (homoszexualítással foglalkozó film, van benne szerelmi szál, de nincs nagy jelentősége)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!