A Földet támadás éri és a Gamer-eket hívják segítségül, ők mentik meg a bolygónkat. Melyik ez a film?
Figyelt kérdés
Annyi van meg, hogy a Földet földönkívüli támadás éri és a Gamer-eket hívják segítségül, úgy emlékszek a számítógép előtt ülnek és úgy irányítják a drónokat (vagy amilyen űrhajókkal védik a Földet). Melyik ez a film?2020. dec. 30. 12:04
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, a Pixel-t láttam már. :)
2020. dec. 30. 12:09
3/11 anonim válasza:
Ready player one?
Bár mondjuk az nem teljesen ilyen
6/11 anonim válasza:
#5: ott nem a gamereket hivjak segitsegul, ott konkretan erre kivalasztott gyerekeket nevelnek katonanak es kesobb parancsnoknak.
7/11 anonim válasza:
6. Azokban meg, amiket ti írtatok nincsenek földönkívüliek és senki sem támadja meg a földet.
8/11 anonim válasza:
#6-os, de igen, az #5-ösnek igaza van! Kitapasztalt taktikai tudásuk miatt profi gamer-gyerekeket hívnak segítségül, hogy őket képezzék tovább katonaként a valós háborúra
9/11 anonim válasza:
#8-as vagyok. Közben véletlenül elküldtem... szóval igen, az az a film!
Végjáték (Ender's Game, 2013)
10/11 A kérdező kommentje:
A Végjáték (Ender's Game, 2013) lesz, amit kerestem. Köszönöm a segítséget mindenkinek! :)
2020. dec. 30. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!