Csak szerintem jobb/szórakoztatóbb a Fallen (Támadás a fehér ház ellen) széria, mint a John Wick?
Igazából mindent leírtál. :)
Én nem vagyok nagyon nagy akciófilm kedvelő, így számomra sem a John Wick, sem a Fallen filmek nem kedvenceim.
Ha te úgy vagy vele, hogy számodra többet adnak/jobban tetszenek a Fallen filmek, akkor neked olyan az ízlésed.
Szerintem ezzel semmi baj nincs.
Nekem egyébként nem nyerte el a tetszésemet a John Wick széria, szerintem ez inkább csak amolyan nosztalgia hullámvasút vagy nem is tudom, hogyan írjam le. Fejlettebb techikával leforgattak egy pörgősebb 90-es évekbeli akciófilmet. Kb ennyi a John Wick. Látványos akciójelenet, kevés sztori egy kissé elfeledett, de annál kedveltebb színésszel a főszerepben, akit a nagyközönség megkedvelt.
Számomra a John Wick első része tetszett, a második és harmadik pedig pár új akció jelenettel megfűszerezve ugyanazt a szintet hozza, ergo kicsit feleslegesnek érzem, de mivel hozza a kellő pénzt és szeretik az emberek, így már 3 film is készült belőle.
Nekem a Fallen filmek összességében egy fokkal jobban tetszenek, de pl a második részében mérhetetlenül sok a káromkodás, mintha koncepció lett volna, hogy minden második mondatában káromkodjon Benning.
A hangulata/látványvilága a John Wicknek sokkal jobb, meg jobban koreografált akciójelenetei vannak, de mint mondtam nem vagyok akció fan, így én kevésbé tudom értékelni, mint mások, de ez nem vesz el a film értékéből, csak engem nem nyűgöz le.
Összességében a John Wick szériát jobbnak látom, de nem élvezem jobban.
Ha már imdb, Nekem 7-6-7 imdb-n a Fallen filmek és 7-7-6 a John Wick filmek (a harmadik már nagyon túlzás volt).
De nem is szabad egy lapon említeni őket, oké, hogy akció mindkettő, de akció filmek között is van stílusbeli különbség. Értem, hogy neked nem tetszik, ennek hangot is adtál a kérdésben és most itt is. Mint írtam, az égvilágon nincs ezzel semmi baj. Ne érdekeljen, hogy imdb-n kisebb az értékelése.
Bár azt érzem itt a válaszodban, hogy mindenképpen jobb filmnek akarod beállítani a JohnbWick szériánál, ami szerintem felesleges, mert másnak pedig a John Wick fog sokkal jobban tetszeni és alá is tudja támasztani, hogy miért. Ahogy te is érvelst a Fallen filmek mellett. Neked az tetszik, valakinek pedig a másik. Én igyekeztem semleges maradni és mindkettőről elmondtam a véleményem, nem kell egyből támadni, mármint sem engem, sem a filmet. Ha neked az egysorosok és a rövidebb, de durvább akciójelenetek tetszenek, hát oké. :) A John Wick a megkompontált verekedős jelenetekkel operál és szolidabb stílust képvisel a beszédben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!