Mi volt a legjobb film amit idén láttatok?
Idén vagy három-négy filmet néztem végig, így nincs valami nagy választék. De így is magasan kiemelkedett közülük a Jankovics Marcell rendezte Fehérlófia nemrég megjelent restaurált változata. A filmet eddig is csodáltam, de a felújítás és a korrigált színek egészen újjávarázsolták az élményt. Sokkal több részletet lehetett látni és a hang is ezerszer jobb volt, mint a régi, ramaty DVD változatban.
Csak azt hiányoltam, hogy ha már felújították, egy pár animációs bakit is kijavíthattak volna rajta, például hogy néhány jelenetben egy-két részlet eltűnik vagy megváltozik néhány képkockára. Ezt egy szerkesztőprogramban pár óra alatt elintézhették volna.
Hill ház szelleme
Kissing Booth 1&2
Bly udvarház szelleme
Enola Holmes
Bárányok hallgatnak
Sodródás
Hát nem romantikus?
Vezércsel
Locke&Key
Felelsz vagy mersz
Ratched
Forrest Gump
Emily Párizsban
Szintén rengeteg filmet láttam, ezek közül nem lehetne kiemelni egyet.
1917
Volt egyszer egy Hollywood
A mások élete
Élősködők
Eszeveszett mesék
Sötét vizeken
Jojo nyuszi
Logan Lucky a tuti balhé
Baby driver
Úriemberek
Házassági történet
Sinister
Érkezés
Tenet
Apocalypto
3 félnótás
Különleges életek
Agymanók
Warrior végső menet
Az ember gyermeke
Tőrbe ejtve
Sorozatok közül
Narcos
Elit alakulat
Our Planet
Love, death and robots
Odaát
Kettő 2020-as filmet néztem meg, az egyik a Tenet volt. Nem rossz, de nem újranézős kategória.
A másik pedig a Grand Tour legújabb része (S04E02), már hivatalosan is filmsorozat a Grand Tour, de nem tudom számít-e. Egyébként kicsit gyengébb volt a madagaszkári rész, mint vártam. Clarksonék tudnak ennél jobbat is.
Egyébként inkább sorozatokat néztem, talán ha 4-5 filmet megnéztem az idén.
365 day
Miután összecsaptunk
Kövessbe
Wall street pillangói
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!