Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tenet filmel kapcsolatos...

Tenet filmel kapcsolatos érdekes kerdésem van (aki úgy érzi hogy expert nézen meg a kerdeseimet?

Figyelt kérdés

Elég jól sikerűlt megértenem elsőre a filmet de azért vannak hézagok amire lehet nincs is válasz.

1. Aki belép a gépbe és inverzé válik az ugye visszafelé halad az időbe, az nekem kimaradt hogy az idő viszont ugyan úgy telik? Tehát ha neki egy két héttel ezelötti eseményt kell befolyásolnia akkor 2 hete kell várni inverzként?

2. Kérdés aki inverzé válik az öregszik, fiatalodik, esetleg a kora nem változik?

3.kérdés inverzként milyen távolságba tud eljutni a multban az ember? Ugye ez kötődik nagyban az elsőkérdéshez.

Én gondolatmenetem szerint egy inverz az időbe hiába visszafele halad ő ugyan úgy öregszik tovább, szóval visszafele az időben csak annyit képes menni amennyi hátra van neki az életéből szóval a első vagy második világháború befolyásolása már esélytelen...

Szerintetek?

2020. dec. 27. 20:47
 1/1 anonim ***** válasza:

1. Az idő ugyan úgy telik. Ezért mennek sokáig egy konténerben 1 hetet vagy többet már nem emlékszem, valamint a hajón is.

2-3. Redditen azt írták, hogy ugyan úgy öregedik tovább szóval visszamehet akármeddig amennyi hátra van az életéből, erre egyébként nincs magyarázat a filmben :D

[link]

2020. dec. 28. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!