1/8 A kérdező kommentje:
*szinte
2020. dec. 22. 16:58
2/8 anonim válasza:
Mert nem volt joguk feltenni. De még mindig ezer ilyen kérdés található az oldalon.
3/8 anonim válasza:
Milyen összes filmet? Én mostanában rakás filmet néztem már Videán, egy sem volt törölve, amit kerestem. :)
4/8 anonim válasza:
Had már azt a vacak oldalt, streaming korszak van..
5/8 anonim válasza:
Mert minden lopott.
Tanulj meg angolul, vegyél egy 4K TV-t és annyit filmet nézhetsz tökéletes minőségben a PB-n, amennyit csak akarsz. A videás 240p minőség már 20 éve is nézhetetlen volt.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 az oké, h te el vagy kényeztetve minden jóval és neked nem jó a videa minősége, de tudatnám veled, h pont nem érdekel milyen minőségben nézem a filmet. Illetve hamár itt tartunk akkor vegyél már nekem egy 4k-s tv te úgy is biztos megteheted😂🖕
2020. dec. 23. 00:41
7/8 A kérdező kommentje:
#3 én már egy idelye azokat a filmeket amiket meg akarok nézni nincsenek fent sajnos :/
2020. dec. 23. 00:43
8/8 anonim válasza:
Írj rám, egy privátot, és megoldom a filmes gondjaid egy kis ajándékkal :) Kapsz meghívót egy oldalra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!