Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért töröltek le kb minden...

Miért töröltek le kb minden sorozatot és filmet kb mindenhonnan? Ezek vissza lesznek töltve? Hol nézzem most?

Figyelt kérdés
a videan, indavideon és a jobbmintatv-n is látom. Ezek azok az oldalak ahol nézni tudom a sorozatokat és filmeket reklámok nélkül. Van sorozatbaratom de ott a reklámok miatt el se tudom őket indítani már ahol még fent vannak a filmek, sorozatok.

2020. jún. 22. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind illegális megosztások voltak. Most is, és ezután is törölni fogják őket, mivel engedély nélkül terjesztik a neten. Egy részük biztos vissza lesz töltve, majd idővel ismét törölve.
2020. jún. 22. 17:19
 2/8 A kérdező kommentje:
De eddig fent volt minden rész. Miért nem lett törölve?
2020. jún. 22. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem került a jogtulajdonos figyelmébe, és nem szólította fel a tárhelyet, hogy töröljék a tartalmát. Lehet évekig elvan észrevétlenül, hiszen egy amerikai vagy japán kiadónak eszébe sem jutna egy középszerű magyar videómegosztón keresni a műveit. Aztán ha egyszer rátalálnak vagy jelzik feléjük, onnantól kezdve már figyelni fogják és ha visszatöltik akkor megint töröltetik.

A legjobb amit tehetsz, hogy megtanulsz torrentezni. Azt alig távolítják el, nincs reklám(fal) és nem a legszarabb minőségben töltik fel a videókat, csak hogy minél gyorsabban minél több legyen elérhető.

2020. jún. 22. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sorozatbaráton használj reklám blokkolót, és menni fog:)

Dmdamedia is sorozatos oldal, esetleg azt is megnézheted:)

2020. jún. 22. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3# Azért ne feledjük el hogy az Ncore le térdelt a RTL KLUB-nak, Próbálj pl Mi kis falunkat vagy egyéb RTL klubbos anyagot letölteni...Nem valószínű hogy sikerülni fog...
2020. jún. 22. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nCore-on nincsen, de amúgy más torrent oldalakon (Newinsane Pl) vannak fent még RTL-es cuccok :)

(Bocsi, hogy idepofátlankodtam, nem #3-as vagyok:D)

2020. jún. 22. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel együtt nem az nCore az egyetlen
2020. jún. 22. 21:42
 8/8 Erik8282939 ***** válasza:
100%
Online Filmek?
2020. jún. 23. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!