Mi van megint a Wonder Womannel?
Ez komolyan vicc amit ezzel a filmmel művelnek, szerintem eljutunk oda hogy már 2100-at írunk, repülő autókkal járunk és fotoszintetizálva táplálkozunk, és ezt a filmet még mindig nem fogják bemutatni... Pár napja még azt olvastam az IGN-en, hogy végre 200 év tolás után most karácsonykor, 24-pén immár végre TÉNYLEG bemutatják itthon is (meg mindenhol máshol a környező napokban, mert hogy még mindig nem mutatták be sehol), erre ma nézem a Wikipédián most már 2021 január vagy február. Ez legalább a 200. alkalom hogy eltolják, csak szűk 3 éve kellett volna megjelennie körülbelül ha akkor kiadják amikor kéne.
Mégis mi a bánatot bohóckodnak ezzel folyamatosan, hónapok, évek óta? Nem lesz kicsit kellemetlen hogy mire bemutatják már lehet hogy a színészgárda tagjai élni sem fognak? Kicsit olyan lesz ez mintha 2020-ban debütált volna a mozikban Gary Cooper egy új filmje, nem?
Komolyan, normálisak a stúdiónál? Nekik mi hasznuk belőle hogy lassan az emberek azt is elfelejtik hogy létezik ilyen film? Mi a bánatért nem lehet már végre bemutatni?
Mielőtt még valaki: tudok a covidról. meg arról is, hogy a legutóbbi bejelentésben az állt, hogy bemutatják streamingen (is). De erre se képesek. Inkább reflexből megint toltak rajta egyet, még csak 1727-edjére.
A helyzet a következő:
Megjelenik most decemberben streamingen is (HBO Max) és a mozikban is. A probléma, hogy sok helyen, pl Magyarországon nincsenek nyitva a mozik, ezért itt csak akkor lesz bemutatva, amikor azok kinyitnak. A másik probléma, pedig hogy Magyarországon HBO Max sincs.
Szóval vagy torrent vagy megvárod amíg kinyit a mozi.
Megértem, akkor valószínű marad neked a mozi.
De az biztos, hogy Gal Gadot hangja egyébként minden pénzt megér:D
Amúgy ja, meg a külseje is, nagyon fullos nő (hasonlóan jó kombó még Scarlett Johansson).
Épp azon gondolkodtam hogy őt vagy a filmjét tolták-e már többet. :D
Ennyi erővel inkább kiadták volna rendesen tervezett időpontban és azóta jöhetne már a 3. rész.
Amúgy igaz, GG mellett minden érv másodlagos, de most kivételesen a film is jó volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!