A True Beauty című kdrámának hány része van?
Figyelt kérdés
Ma (igazából mostmár tegnap) kezdtem el nézni, és sehol nem találom a 3. részt magyar felirattal. Rákerestem, de nem igazán találtam róla információt. Ez azért van mert esetleg még forgatják, és folyamatosan jönnek ki a részek, vagy fizetős, vagy nincs több rész?😅2020. dec. 16. 01:14
1/10 anonim válasza:
2020-as, szóval szerintem még nem adták le a következő részt, esetleg még nem feliratozták magyarra.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
16 részes, heti 2 rész jön ki szerda csütörtök péntek körül
4/10 anonim válasza:
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, #2 megtudnád mondani hogy a 13. részre hány százalékot ír, amennyivel már kész van? Már naaagyon várom hogy megnézhessem, viszont hiába mentem rá az oldalra nem találtam kiírva a százalékot. :/
5/10 anonim válasza:
3 vagyok. Négyes akár nézheted itt is : [link] ők gyorsabban fordítják bár mivel nem ők kezdték el így sokan pikkelnek rájuk amiért olyat fordítanak amit vki más is. Itt már fent van a 14. Rész is.
6/10 anonim válasza:
#5 köszönöm, megmentettél! :)
Azt megkérdezhetem, emiatt miért pikkelnek rájuk? Hiszen sok sorozatnak van több fordítója. Vagy nem? Bocsi a kérdezősködésért, csak ezt nem értem miért és még nem is tapasztaltam ilyet.
7/10 anonim válasza:
Mivel vajandi (?) kezdte el előbb így sok embernek nem volt szimpatikus, hogy más is csinálja ezt láthatod a say the name kommentei között.Igazából nem sikerült megértenem miért, de nyílván annál nézem aki hamarabb kiteszi.
8/10 anonim válasza:
Oh okés, köszönöm ezt a választ is! :)
9/10 anonim válasza:
A #2 vagyok ha telefonon nézed akkor sajnos nem látni de ha asztali nézetre váltasz akkor ott van a jobb oldalon az első a menüsor alatt. :)
10/10 anonim válasza:
#9 tényleg, látom már gépről. Mindjárt kész a 16.rész, nem tudom hogy örüljek e hogy nemsokára nézhetem vagy ne örüljek, hiszen ez az utolsó rész. :( mindenesetre köszönöm a te válaszodat is!
És még egyszer bocsi, hogy ezalatt a kérdés alatt kérdezősködtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!