Szerintetek jó a ‘Zodiákus’ című film? Mennyire találtátok félelmetesnek, betegnek?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondták, hogy nem aludtak tőle mikor megnézték vagy csak simán rettegtek utána, szóval megnéztem én is de semmi félelmetes dolgot nem találtam benne.2020. dec. 13. 21:55
1/5 anonim válasza:
Félelmetesnek nem mondanám, inkább csak nyomasztó.
Korábban az egyik kedvenc filmem volt, végtelenül dühítő és ezt azt egész történetet nagyon jól filmre vitték.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is bosszantó, hogy nem találták meg a tettest, bár én majdnem biztos vagyok benne, hogy Arthur Leigh Allen volt, nem lehet ennyi véletlen egybeesés, mint nála.
2020. dec. 13. 22:15
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy nem. De amíg nem lehet egyértelműen rábízonyítani, addig hiába. :/
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos:( Bár én mikor elsőnek láttam a Zodiákus fantomképet Ross Sullivanre gyanakodtam.
2020. dec. 13. 23:28
5/5 anonim válasza:
Imádom azt a filmet, ezért is kaptam rá erre a Zodiákus rejtélyre. Nem félelmetes film egyáltalán. Egy remekmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!