Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc történetetek...

Melyik a kedvenc történetetek az Eszeveszett mesék című filmből?

Figyelt kérdés

Ha van kedvetek meg is indokolhatjátok.

Nekem egyébként a parkolási bírságos a kedvencem. Persze ahogy az összes sztori el van túlozva, úgy ez is, de közben pedig látja benne az ember a valóságot is, egy rendkívül jó társadalomkritika. Ritkán dühít fel film, de ez a rész ezt elérte. Az agresszió nem megoldás, de valahogy most kielégülést éreztem, amikor robbantott a főhősünk. Végtelenül igazságtalan egy helyzet volt és az élet maga is sokszor az.

Illetve még annyit hozzáfűznék, hogy akár az egész film vagy csak ez a rész is megmutatja, hogy a tetteknek komoly súlya lehet, mert események láncolatához vezethet. Ha fel van festve, hogy nem lehet oda parkolni, nem késik el a születésnapról, talán nem válnak el stb stb...

Az emberek ezt a valóságban sokszor elfelejtik és elbagatelizálják, hogy "hagyjál már, az nem az én bajom, persze majd mindenről én tehetek" bla bla... Nem azt mondom, hogy minden rá lehet húzni egy dologra, de igenis lehet hatása egy tévedésnek több baj kirobbanására.

2020. dec. 12. 12:26
A kérdező szavazást indított:
Repülős rész
Éttermes jelenet
Két sofőr balhéja
Parkolási bírságos rész
Gázolásos történet
Az esküvő
4 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

Nehéz dönteni. A szerelemféltős rész annyira mindennapi, főleg, ha bp vonzáskörzetében próbálsz vezetni.

A repülős jelenet meg számomra sírva röhögős, sokat emlegetett.

2020. dec. 15. 18:42
 2/2 anonim ***** válasza:
A két hülye autós, ahogy gyakja egymást, az nagyon tetszett, de a többi is jó!
2023. márc. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!