Ki a kedvenc szereplőtök a Riverdale ben?
Ki a kedvenc
-lányotok
-fiutok
-szülőtök
...
(Még csak az első évadot láttam úgyhogy a többiről ne spoilerezzetek légyszi ) de ha tudtok írjatok indoklást :)
Betty, Cheryl
Jughead
Es Jughead apja meg Archie apja
Hmmm...Én is az első évadot láttam egyelőre..
fiúk közt Kevin, Jughead és Archie
lányok közt Veronica
szülök közt pedig Fred
4. évad közepénél járok
Lányok között Cheryl, fiúk között Jughead, szülőknél pedig Hiram a kedvenc szereplőm 😄
4. elején járok
Lányok közül Betty és Toni, fiúk közül Jughead, szülők közül FP Jones a kedvencem🥰
Betty,Jughead,Archie és Veronica
De tulajdonképpen mindenkit szeretek😊
Lányok: Veronica,Toni
Fiúk: Sweatpea
Szülő: FP
Lány: Betty, Cheryl-t meg néha szeretem néha nem
Fiú: Jughead, Kevin
Szülő: Fred Andrews, FP Jones (nem csak azért mert ők a legjobb pasik a sorozatban 😆)
(4 évad elejénél járok)
Lány: Betty, Toni
Fiú: Jughead és Sweatpea, Fangs, Mad Dog őket is kedvelem, nekem Archie karaktere kicsit már túl sok
Szülő: Fred Andrwest nagyon csíptem☹️, Alice Cooper-t imádom, tiszta bolond a nő, meg FP
A lányok közül Bettyt szeretem, bár ami most történt az ötödik évadban (igazából a negyedik évad végén) nem volt szép tőle. Cherylt is szeretem.
A fiúk közül Jughead, Kevin, most már Archie-t is megkedveltem, megváltozott. Kedveltem Joaquint is.
A szülők közül FP Jones, Fred (RIP Luke Perry), Alice.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!