Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a film címe? Talán...

Mi lehet a film címe? Talán thriller.

Figyelt kérdés
Nagyon kevésre emlékszem, a filmet olyan 9 éve láttam, de lehetett régebbi is. Nekem úgy rémlik thriller volt, de a dráma sincs kizárva. Egy családról szólt. Látszatra ideális amerikai álom, kertes ház grill partik meg minden. A háttérben viszont gondok voltak a családfő egy pszichopata volt aki nagyon durván tudott bánni az emberekkel. A feleségét sokat csalta, emlékszem egy olyan jelenetre ahol a lányával/ vagy az unokájával (sajnos nem tudom pontosan) valami erdő melletti farmon tartózkodtak ahol belebotlottak egy nőbe a férfi elküldte a kislányt, hogy nézze meg a lovakat vagy mi és az alatt ő az autóban lefeküdt a nővel. Asszem eltelt néhány év és talán a lánya már felnőtt, volt férje is, emlékszem egy jelenetre ahol mind egy asztalnál ültek a kertben. Még arra emlékszem, hogy ez a pszichopata levágta a saját kézfejét, hogy sok pénzt kapjon a biztosítótól. Nem tudom, hogyan vágta le, úgy tudom direkt volt a pénz miatt de talán balesetnek álcázta a dolgot, sajnos erre nem nagyon emlészem. Amúgy nagyon agresszív, zsémbes és kiszámíthatatlan volt így gondolom a családot terrorban tartotta, de a film végét nem láttam így nem tudom mennyire durvultak el a dolgok.

#thriller #dráma #filmcím #levágott kéz
2020. dec. 9. 01:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!