Melyik ez a film? (talán horror/thriller szerű)
Egyszerűen nem jut eszembe egy thriller szerű film. Infók amik beugranak (bár nem 100% hogy helyesek):
- egy csapat barát (pasik) találkoznak egy kabinban
- azért találkoznak mert az egyik tagja ennek a társaságnak meghalt (ez az infó kérdéses)
- a film elejém az egyik srácnak megsérül a keze(?)
- egyszer csak fura dolgok kezdenek történni velük és az egyik elég aggresszív lesz
- valami csavar van a filmben valami gyógyszerrel kapcsolatban (ez a csavar ilyen sci-fi szerűvé teszi a filmet)
- az aggresszív srác talán paranoiás a film nagy részében, számára egyből valami nem stimmel a kabinnal
Úgy emlékszem, hogy tetszett a film, és sehogy se jut eszembe, hogy mi a címe pedig millióképpen keresten már google-n.
Nagyon-nagyon sok időbe telt, de visszagörgettem (kb imádkozva) az IMDB ratings oldalamat, és végül megtaláltam. Az a címe, hogy The Corridor (magyarul nem tudom van-e, feliratosan néztem anno) [link]
Ha valakit érdekel, bár elspoilereztem kicsit a filmet a leírásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!