Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film? (talán...

AncsA(6)3 kérdése:

Melyik ez a film? (talán horror/thriller szerű)

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem jut eszembe egy thriller szerű film. Infók amik beugranak (bár nem 100% hogy helyesek):

- egy csapat barát (pasik) találkoznak egy kabinban

- azért találkoznak mert az egyik tagja ennek a társaságnak meghalt (ez az infó kérdéses)

- a film elejém az egyik srácnak megsérül a keze(?)

- egyszer csak fura dolgok kezdenek történni velük és az egyik elég aggresszív lesz

- valami csavar van a filmben valami gyógyszerrel kapcsolatban (ez a csavar ilyen sci-fi szerűvé teszi a filmet)

- az aggresszív srác talán paranoiás a film nagy részében, számára egyből valami nem stimmel a kabinnal

Úgy emlékszem, hogy tetszett a film, és sehogy se jut eszembe, hogy mi a címe pedig millióképpen keresten már google-n.

2019. máj. 10. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:
kabinláz?
2019. máj. 10. 23:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, de köszi a választ! A kabinlázban inkább egy baktérium miatt halnak meg, abban a filmben amit keresek meg egymás ellen forfulnak ilyen belső konlfiktus miatt. De valami fura sci fi cucc is van benne, de ez lehet csak egy szimbolikus értelemben. Eléggé indie film ha jól emlékszem.
2019. máj. 10. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Ismerős ez a leírás erről az oldalról. Egyszer szerintem kérdeztek róla itt. De már régebben, viszont a címére nem emlékszem, de most már engem is érdekel. :)
2019. máj. 11. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon sok időbe telt, de visszagörgettem (kb imádkozva) az IMDB ratings oldalamat, és végül megtaláltam. Az a címe, hogy The Corridor (magyarul nem tudom van-e, feliratosan néztem anno) [link]

Ha valakit érdekel, bár elspoilereztem kicsit a filmet a leírásban.

2019. máj. 11. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!