Jó sorozat a Spartacus? Megéri végignézni?
Akkor ne nézd. Mellesleg rossz sorozattal kezdted, a Vér és homokkal kellett volna, de mindegy.
Akkor éri meg végignézni, ha érdekel. Minek néznéd, ha nem érdekel?
Nézz olyat, ami érdekel.
wtf ez a kérdés
Ez nekem mindig is magas volt, hogy miért az előzményekkel kezdenek egyesek...
A kérdésre, a Spartacus stílusa és világa végig ilyen, úgyhogy nem érdemes folytatnod ha nem tetszik.
Az előzményt soha nem az eredeti előtt kezdjük el. Ez alap.
Nem zavar, hogy teljesen elspoilerezi a Vér és homokot? Vagy nem tűnt fel, hogy a narratívája olyan, hogy az előzmény úgy kezeli a sztorit, hogy már láttad a Vér és homokot?
Az előzmény ugyanolyan, mint egy folytatás. Nem azért hívják előzménynek, mert azt kell először megnézni, hanem az eredeti sztori előtt játszódik csak. Mindegy.
A sztori nekem érdekes az első perctől fogva, de engem eleve érdekelt az ókori Róma. Ha nem érdekel a világ, akkor nem tudom, hogy mi történhetne, ami miatt nézhetnéd. Leírod, hogy a sztorija + világa nem érdekel, komolyan nem értem, hogy akkor miért érné meg neked?
Plusz ebből kiindulva az sem valószínű, hogy a történet kibontakozása érdekelne. Mivel nem vagyunk egyformák és mindenkit tök más érdekel.
Ezért írtam, hogy nézz mást, ami érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!