Miért hagyják abba a Barátok Közt sorozatot? Szabályokat sértett?Miért nem kapnak rá több pénzt ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 19:39
1/6 anonim válasza:
Ha jól tudom azért hagyják abba, mert nincs nézettsége.
3/6 anonim válasza:
Kezd kihalni az a generáció, amelyik nézte az elejétől. A lemaradást bepótolni meg senki se akarja, szóval nincs nézettsége.
4/6 anonim válasza:
Csökkent a nézettség, tehát a reklámokat is kevesebben látják a reklámozók meg az alapján fizetnek, hogy mennyien látják a reklámokat az adott reklámblokkban.
5/6 anonim válasza:
Hányingerem van tőle, nem is értem régen miért néztem buta voltam mikor 10 éves voltam.. És azt sem értem miért van már 1000 része. Inkább menne helyette naruto
6/6 anonim válasza:
Azért, mert csökkent a nézettség, mert az új forgatókönyvírók nem tudják igazán izgalmasra írni a történetet, mert Szőke Zoltán távozott... Az alap probléma tényleg ott kezdődhetett, mikor Kalamár Tamás távozott, de attól még jó pár évig egész tűrhető volt a cselekmény, Robi, Ludwig, Zsolt és Krisztián lelövése és a Haller-ügy, Bandi visszatérése, Rudi halála, Gergőék és a jubileum ideje. Én nekem onnantól kezdett lassan már elviselhetetlenné válni, miután Gergő és Szonja lebukott, bár a cselekmény kisebb részei néha zseniálisak voltak. Jobban ki kellett volna használni, hogy Gergő is a család része, meg szerintem érdemes lett volna ,,feltámasztani'' Berényi Zoltánt, vagy jól megírni a nyomok eredményeit meg az Ilona-ügybe jobban kellett volna beleszőni Miklóst. Én ott nagyon csalódott lettem, hogy Miklós meg Ilona találkozása egy semmi volt, majd Miklós leszedte Zoltán emléktábláját és elítélte bátyját, de ennyi. És ahelyett, hogy folytatták volna, inkább meg kellett válniuk még Miklóstól is. Áron sztorija többnyire jó volt, de már az se volt olyan igazi az elrablással. Onnantól meg olyan unalmassá vált a cselekmény, hogy hónapokat hagytam ki már (bár lassanként még bepótoltam). Egy fél év alatt csak Gergő csatlakozása a céghez meg Marci betegsége volt az igazán érdekes (amíg Balázzsal Kínába mentek, pár hónappal később Vanda próbálkozásai már gagyik voltak). Már majdnem mindenhol a szex meg az ehhez hasonlók voltak a téma, először Vanda-Simon-Balázs, majd Szonja, Vili bácsiék, Krisztián és Alíznál többször is voltak ilyen jelenetek (nem is csodálkozok Seprenyi László távozásán). Gigi sütögetése és Olivér, valamint Luca terhessége is olyan erőltetett volt hónapokig. Attila is, kilépett a cégtől, hónapokig nem szerepelt, magánnyomozós jelenetei érdektelenek voltak. A 10000. epizóddal feldobták a hangulatomat, de csak arra az egy hónapra. Akkor hirtelen összejön minden, a fő ,,bűncselekmény'' Gergő körül volt, meg pár apróbb, de ezt se használták ki. Egy hónap után már ki is derült, hogy ki a tettes, meg hogy Laci, az eléggé béna volt, Máté sokkal jobb lett volna (onnantól még nem is néztem, bár izgalmasnak tűnik Áron és az ikertestvére, de még nem tudom rávenni magam, hogy folytassam). A karantén időszak alatti élő videók is nem voltak megfelelők, a forgatókönyírók csupa jót mondtak, amit nem igazán látok, a színészek nem is annyira a karaktereikről meséltek, én Gergőhöz több karakteres kérdést írtam, egyre se válaszoltak, de még unalmasak is voltak, mert nem a karakterről meséltek többségben. Nem véletlen, hogy minden jó színész távozik, sorba hagyják el a süllyedő hajót: maga Szőke Zoltán is biztos részben ezért is, aztán Aradi Balázs, Seprenyi László, Pesák Ádám, Papp Barbara. Nem is lepődtem meg igazán, hogy bejelentették a végét. Csak abban reménykedem (de abban nagyon), hogy egy nagyon jó méltó befejezést írnak meg, ami nem monoton lesz, hanem azért izgalmas, nem kell haláleset (de amúgy az is régen volt, még egyet beleírhatnak esetleg), de hozzanak vissza mindenkit, akit lehet, hogy ott legyen a zárásnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!